Когато движението на пътници е преустановено, транспортът страда. И превозвачите

...
Коментари Харесай

Росен Желязков: Извънредното положение може да падне на 14 май

Когато придвижването на пасажери е прекратено, превозът страда. И превозвачите на артикули страдат при напредването в изискванията на аварийност. сега 85% при огромните пътнически превозвачи не действат., съобщи министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Росен Желязков.
" България е отворена стопанска система, разчитаме на импорт и експорт, по тази причина стопанската система ни страда. Голямата рецесия е съвкупността на спад на търсенето и предлагането. Затова рецесията е невиждана. Ето за какво след смекчаването на ограниченията и анулацията на изключителното състояние идва ред на ограничения за преодоляване на икономическата рецесия ", уточни транспортният министър пред Нова телевизия.

" Стремежът е да се връщаме към нормалността с всеки минал ден, с ясното схващане, че пандемията не е отминала. Мисля, че изключителното състояние може да бъде анулирано на 14 май. Моето мнение е, че не би трябвало да е по-рано, съобщи Росен Желязков, като добави, че до 13 май би трябвало да бъде квалифицирано законодателство, което да ни приготви за излизане от изключителното състояние. ", сподели още той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР