Когато две скандални личности се съберат на едно място, винаги

...
Когато две скандални личности се съберат на едно място, винаги
Коментари Харесай

Миа Халифа се изповяда пред Армстронг

Когато две скандални персони се съберат на едно място, постоянно става забавно. Това се случи и когато порнозвездата Миа Халифа гостува на някогашния американски колоездач Ланс Армстронг в телевизионната графа “The Forward”, която той води.

„ Да върша порно беше композиция от позор и виновност за мен, само че също по този начин беше изпълнено с доста положителни чувства, тъй като се усещах доста привлекателна “, признава Миа за работата, която я направи световноизвестна. Настоящата спортна журналистка си спомня по какъв начин е почнало всичко и по какъв начин е скандализирала мюсюлманския свят с порно филмите, в които се е снимала.

A post shared by Mia K. (@miakhalifa) on Feb 14, 2018 at 8:13am PST

„ Вървях си по улицата, когато един вид спря колата си и ми подаде визитка. Мислих две седмици и направих грешката да му кажа „ да “. Правих го в продължение на три месеца и когато започнах да набирам известност си споделих, че е момента да се откажа “, споделя Халифа.

Очевидно й е трябвало много повече време, с цел да се престраши да го направи, само че главната причина за решението й са били смъртните закани, които е получавала от Ислямска страна.

 Мия Халифа изкушава футболисти +32
 Мия Халифа изкушава футболисти +32
ФОТОГАЛЕРИЯ С ГОРЕЩИ СНИМКИ НА МИA ВИЖТЕ ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР