Когато двама души са заедно повече от няколко години, започват

...
Когато двама души са заедно повече от няколко години, започват
Коментари Харесай

Разнообразие в секса: Къде да го направите извън спалнята

Когато двама души са дружно повече от няколко години, стартират да си омръзват и се нуждаят от многообразие, изключително в спалнята. Ако сте разочаровани от секса с колегата или търсите ново чувство, сигурно би трябвало да измененията нещо. Изборът на позата е от значително значение, мястото също. Колко постоянно го вършиме на друго място отвън спалнята? Ако също така постоянно го карате мисионерската, сигурно ви би трябвало смяна. Понякога единствено мисълта, че сте на ново място, може да възбуди сетивата ви.
Ето няколко нови места, на които да вършиме секс:

В колата
Много младежи вършат секс в колата, паркирайки я на някое по-отдалечено и безшумно място, да вземем за пример в гората. Ако сте по-възрастни, това не значи, че не може да пробвате. Има няколко разнообразни пози, които да опитате, стига да сте по-пластични. При някои хора това, че вършат секс на непознато място и някой може да ги види, работи много възбуждащо.

В киното
Сигурно доста хора ще си кажат, че в никакъв случай не биха създали сходно нещо. Сексът в кино салона е предизвикателство за тези, които обичат да поемат опасности. Разбира се, в случай че желаете да го извършите, би трябвало да отидете в най-закътаното място, с цел да не ви видят.

В кухнята
Всяка стопанка употребява масата, с цел да прави всякакви вкусотии, на които да се любуват нейните близки. Но тази част от обзавеждането на кухнята може да се употребява и за надалеч по-приятни неща. Ако желаете да изненадате съпругата/съпруга, отидете в тази част на жилището и пробвайте секс на кухненския плот или масата за хранене.

В банята
Може би след спалнята, банята е идващото място, на което двойките вършат секс. Но за някои хора, то също е непознато. Ако сте от тези, които се къпят настрана от половинката, експериментирайте. Изненадайте гаджето до момента в който се къпе в банята, като се промъкнете при него. Или просто отидете дружно, с цел да се позабавлявате под душа и изпробвате някоя нова поза.

В сауната
Много мъже и дами обичат да вървят на сауна. Ако сте сами вътре или още по-хубаво - имате лична у дома, за какво не се развихрите вътре? Гледката на потен мъж или жена подтиква сетивата и повишава равнището на тестостерона в кръвта. Разбира се, би трябвало да не прекалявате, с цел да не ви стане неприятно на по-високата температура.

На дивана
Холът не е единствено за гледане на телевизия и купони с другари по приятни мотиви. Излезте от зоната си на комфорт - спалнята, като отидете на дивана. Той е доста по-удобен - както за мъжа, по този начин и за дамата, за изпълняването на по-сложни пози от Кама Сутра.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР