Когато двама души са женени и съпругът потърси щастието на

...
Когато двама души са женени и съпругът потърси щастието на
Коментари Харесай

Как да накарате съпруга ви да се върне, ако има друга до себе си

Когато двама души са женени и брачният партньор потърси щастието на друго място, не би трябвало да реагирате прекомерно прочувствено, макар, че това е една естествена реакция на всички дами.

Има си способи да го накарате да се завърне при вас, в случай че сте подготвена да му простите и го обичате прекалено много.
Важното е да разберете кой е отговорен, с цел да се случи това.

Според психолози, когато брачният партньор е решил да заживее с любовницата си, то половината виновност носи жена му.
За да изневери един мъж, това е знак, че дамата някъде е изгубила контакта си със себе си. Тя прекомерно дълго е търпяла, потискала възприятията си, правила е взаимни отстъпки. В един миг е допустимо тя да се е концентрирала прекалено много в фамилните си проблеми.

 разлъка

Ако мъжът е направил измяната в фамилията, то евентуално дамата също е имала някаква виновност за това.

Как да реагирате, когато разберете, че мъжът ви е кръшнал с друга

На първо време, откакто хванете мъжа си в неистина, би трябвало да запазите хладнокръвие. В никакъв случай не трябва да се държите като по филмите - да вдигате гръмък скандал, да насочвате остри предмети по него, да стартирате да се тръшкате и плачете неутешимо, да го ругаете.
Със сигурност ще чувствате тъкмо това, само че е доста значимо да реагирате по-сдържано, което ще ви помогне да вземете вярното решение.

Щом мъжът на живота ви си е тръгнал от вас, накарайте го да направи избор, макар, че ще вие доста мъчно да стоите сдържана при тази стъпка. Важно е да овладеете личните си страсти и усеща. Намерете някой непосредствен човек, за който знаете, че може да ви даде умен съвет. Ако нямате подобен, може да посетите психолог. Важно е да потърсите непознато мнение, тъй като то ще е по-обективно и трезво от вашето, което в тази ситуация ще бъде прекомерно прочувствено.

Третият взор над вашия проблем ще ви накара да погледнете на себе си под различен ъгъл, по този начин ще разберете същинският мотив за напускането на половинката ви. От тук ще си извършите извода дали има късмет да си върнете мъжа назад и дали си заслужава. 

В никакъв случай не си отмъщавайте, като му вършиме на инат и си хванете различен мъж, към който нямате усеща. При доста дами сходно държание е като защитна реакция, само че от него те страдат още повече и болката им се ускорява двойно.

 разлъка

Предприемете дейности, които вие в действителност желаете, само че не му правете на инат, тъй като по този метод вие ще извършите на инат на себе си и личните си правила.

Негативизмът би трябвало да се изкорени, само че това не трябва да бъде единствено в посока на брачна половинка ви. Ако въпреки всичко решите, че този мъж ви е наранил задоволително надълбоко и непоправимо, вие би трябвало да повярвате, че животът ви може да мине и без него и още веднъж да бъдете щастлива.

 разлъка

След като преминете през всичко това, вие ще решите дали има смисъл да бъдете с този мъж или предпочитате да започнете на чисто.

Кога мъжът самичък може да реши да се завърне при вас

Когато мъжът си тръгне от вас, той сигурно продължава да се интересува от това какво вършиме и по какъв начин се развивате. Спрете да се самосъжалявате, запазете своето достолепие, грижете се още повече за външния си тип.
Мъжът вижда тези неща, те го разколебават и той от ден на ден стартира да съжалява за това, че си е тръгнал и тогава може да реши, че е време да ви даде втори късмет и да се върне при вас, с цел да започнете всичко изначало.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР