Когато дойде повод да подарим подарък на някой любим човек,

...
Когато дойде повод да подарим подарък на някой любим човек,
Коментари Харесай

12 крайно НЕподходящи подаръка за мъже и жени

Когато пристигна мотив да подарим подарък на някой обичан човек, постоянно се чудим какво ли би било най-подходящо за него. В този ред на мисли можем да ви подскажем кои са подаръците, които е по-добре да не подарявате, а от там може да ви пристигна концепция какво да купите!
Неподходящи дарове за ЖЕНИ:
 За да са прелестни Коледа и Нова година - ето какво да извършите За да са прелестни Коледа и Нова година - ето какво да извършите
Нова година е един от най-очакваните празници, през цялата година. Когато избирате, какво да подарите на дете на този празник, би трябвало д...
1. Тенджери и тигани – на колкото и години да е една жена, надали би се зарадвала на подарък, който е обвързван с кухнята. Особено тенджерите и тиганите! Това припомня на една жена, че това е единствено нейно обвързване, а постоянно то не е от обичаните неща, които обича да прави.
2. Бельо – този подарък е доста необикновен, тъй като можете да засегнете всяка жена с него. Представете си, че сте купили долни дрехи, което е доста по-малък размер, в който тя даже не може да влезе. Определено това няма да повлияе добре на самочувствието ѝ, изключително в случай че ѝ подарите и бюстие, прекомерно огромно за нейния бюст, който е много по-малък и даже може да е нещо, от което тя се тормози.
3. Парфюм – този подарък е несъответствуващ единствено и само по една причина – надали можете да уцелите усета на който и да е човек по отношение на обичаните му аромати. Най-вероятно е дамата да върне парфюма или просто в никакъв случай да не го употребява.
4. Книга за здравословно хранене – представете си какво ще си намерения една жена, в случай че ѝ подарите книга за здравословното хранене и отслабването. Просто ще си намерения, че не наподобява добре, а това е намек от ваша страна.
5. Козметика за коса и кожа – самостоятелната грижа за косата и кожата са нещо доста изключително за всяка жена. Едва ли знаете от какво има потребност, кои съставки ѝ работят добре и дали продуктите, които сте избрали, са подобаващи за нейния вид коса и кожа.
 Какво да подарите на дете за Коледа Какво да подарите на дете за Коледа
Коледа е празник, по време на който производителите на детски играчки търкат ръцете си от наслада. В последна сметка продажбите им нараств...
6. Ваучер – дамите обичат дарове, които са помислени и изпълнени добре. Ваучерът за каквото и да считат, че е просто отблъскване на номера и никаква концепция от какво имат потребност и с какво можете да ги зарадвате.
Неподходящи дарове за МЪЖЕ:
1. Инструменти – първо, доста мъжете не си падат по това да ремонтират нещо сами или да се занимават с колата ти, в случай че нещо се повреди. Предпочитат да повикат занаятчия и казусът им да се позволи. Второ, не знаете с какви принадлежности към този момент разполага и можете да вземете нещо, което към този момент има и той по този начин или другояче няма да употребява.
2. Комплект за бръснене – това е може би един от най-скучните дарове за всеки мъж. Освен това мъжете употребяват избрана козметика за бръснене, която им подхожда и им работи добре на кожата, допустимо е да не уцелите въобще желанията им.
3. Чорапи – не знаем за какво, само че доста хора си мислят, че чорапите са приветлив подарък, само че това въобще не е по този начин. Мъжете също не харесват скучни дарове без въображение, без значение от това на каква възраст са.
 Най-добрите дарове за всяка зодия Най-добрите дарове за всяка зодия
Винаги настъпва огромна блъсканица когато би трябвало да купим подарък на непосредствен човек за рожден ден. Колебанията са доста, всеки дава ум, а и...
4. Риза – мъжете са доста претенциозни по отношение на избора им това какви ризи да носят. Дали да са вталени, дали да са дюс, каква дължина да са и прочие Рядко можете да уцелите усета на мъжа по отношение на формалното му облекло, по тази причина оставете тази задача на него.
5. Ваучер за процедура – мъжете не си падат по процедурите, някои даже не харесват и масажите, по тази причина не рискувайте и избягвайте този тип дарове.
6. Уикенд пътешестване – когато подарите на един мъж отмора и пътешестване, той може да се засегне от това, че дамата до него е поела финансовата самодейност за това. Повечето мъже избират те да изненадват половинките си с по-скъпи дарове, в сравнение с противоположното.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР