Когато дойде моментът за раздяла, понякога мисълта, че вероятно няма

...
Когато дойде моментът за раздяла, понякога мисълта, че вероятно няма
Коментари Харесай

Любовта се променя: 4 зодии, които могат да останат приятели с бившите си

Когато пристигна моментът за разлъка, от време на време мисълта, че евентуално няма да забележим отново този човек, боли доста повече от обстоятелството, че идва краят на нашите сантиментални взаимоотношения.
 image2_16x9.png 5 фрази оръжия, с които детето ви да се пребори с издевателството в учебно заведение На фокус
Разбира се, най-естественото нещо на света е да изпитваме нужда да го забележим още веднъж. При някои хора това може да е индивидуален случай, до момента в който при други тази настройка се трансформира в цяла житейска философия за междуличностните взаимоотношения!

Ако мисълта за някогашен сътрудник и несполучлив опит за връзка предизвика мимика на лицето ви и купчина премълчани хули, евентуално сте представители на една от четирите зодии, които в никакъв случай не таят неприятни усеща към хората, с които в миналото са били едно цяло. Вижте кои са те в нашата изложба.

Към галерията >>>
.month-theme.image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39378/39378295/1600-398-themeseptember.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Обратно в час
c Септември  15-ти септември е, а аз към този момент не съм дете... Обратно в час 15-ти септември е, а аз към този момент не съм дете...  Как да накараме децата да хапват здравословно – задачата допустима! Обратно в час Как да накараме децата да хапват здравословно – задачата допустима!  Време е за детска градина: ето по какъв начин елементарно да приспособяваме себе си и дребните Обратно в час Време е за детска градина: ето по какъв начин елементарно да приспособяваме себе си и дребните Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР