Когато дадена компания пусне три ъпдейта на току-що излязъл софтуер

...
Когато дадена компания пусне три ъпдейта на току-що излязъл софтуер
Коментари Харесай

Apple, iOS 13 и бъговете в оперативната система

Когато дадена компания пусне три ъпдейта на преди малко излязъл програмен продукт в границите на единствено две седмици, значи несъмнено има нещо гнило, за което потребителите би трябвало да знаят.
Компанията в тази ситуация е Apple, а софтуерът e iOS 13 - последната версия на мобилната оперативна система за iPhone.
На пръв взор iOS 13 наподобява като приятна последваща стъпка след iOS 12, която носи значително усъвършенствания и новости за потребителите.
Истината обаче е, че голям брой притежатели на iPhone оповестиха за най-различни бъгове след инсталацията й, които Apple вършат всичко допустимо да поправят, пускайки ъпдейти безусловно през няколко дни.
Сред откритите неизправности са проблеми с включването на камерата, разместени фотоси, непринудено затваряне на приложения (крашване), изгубени бележки в Reminders и други.
Някои консуматори даже оповестиха, че не могат да играят Fortnite, откакто са конфигурирали iOS 13, което си е същинско злополучие.
Последният докладван бъг пък е смяната в скоростта на зареждане с безжични подложки.
След инсталацията на iOS 13.1 безжичните зарядни не могат да доставят повече от 5 вата, макар че са с оптималната мощ от 7.5 вата.
Всичко това не значи, че iOS 13 е цялостен неуспех, само че несъмнено е знак, че е добре да изчакаме най-малко още няколко седмици, преди да сменяем остарелия си iOS.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР