Когато чуете „секс под душа“, вероятно образът, който изниква в

...
Когато чуете „секс под душа“, вероятно образът, който изниква в
Коментари Харесай

Горещо мокро забавление: най-добрите пози за секс под душа

Когато чуете „ секс под душа “, евентуално обликът, който изниква в главата ви, е много кинематографичен и като че ли изваден от сексуален филм.

Двама души, които се целуват буйно под струята на водата, гореща пара се издига над стъклената врата, до момента в който камерата се доближава съблазнително към извивките на тялото... Но дотук с фантазиите! Кой въобще в миналото е имал сходно идеално преживяване в банята?!

По-вероятно е същинският секс под душа да включва сапун в очите, хлъзгави произшествия, поради тясното пространство, и неприятния факт, че водата не е лубрикант . Но умерено, това не значи, че не съществуват разновидности за мръснишки удоволствия и в тази част на дома!

Съществуват няколко хитри пози, които ще ви оказват помощ да опитате нещо ново и пикантно, когато скочите под водата и долепите мокрите си тела. Ето няколко позиции за секс под душа, които са налични за всички, даже и за тези, които нямат нужната еластичност и съгласуваност, която от време на време е нужна в по-тесни и хлъзгави пространства!

Към позите >>>

 секс душ баня двойка обич iStock

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР