Когато чуем Моника Белучи, всички си представяме красота, стил и

...
Когато чуем Моника Белучи, всички си представяме красота, стил и
Коментари Харесай

Моника Белучи – тя е секси и не остарява, вижте тайните ѝ за красота

Когато чуем Моника Белучи , всички си представяме хубост , жанр и съвършенство . И всичко това е съчетано в една жена на 53 години ! Еха, забележително, нали?!
 
Питали ли сте се, обаче, какво прави тази съвършена жена, с цел да не остарява?
 
Сайтът stylecraze.com разкрива нейните секрети за пресен, неостаряващ и магнетичен външен тип и страхотна форма.
 
Това, на което главно залага Моника, е естествената хубост . Тя не е от тези хубавици, които се поддържат с изкуствени форми и фотошоп. Всичко при нея е харизано от природата.

   
http://instagram.com/monicabelluccinet
Публикувахте от в 
Моника Белучи постоянно стартира деня си с дълъг душ заран.
 
Едно от първите неща, които се виждат в тази екзотична хубавица, е страхотната ѝ коса . Нейната дребна загадка за поддържането ѝ е да я мие два пъти седмично, само че не повече от това, с цел да не се омазнява прекомерно бързо и в същото време да не губи естествения искра. Докато поставя шампоана върху косата, тя разрежда с вода. Освен това заобикаля да се суши със сешоар , с цел да не изсушава прекомерно косъма.-->
   
http://instagram.com/monicabelluccinet
Публикувахте от в  След това продължава с грижите за съвършената си кожа, като доста обича да употребява освежители , тоник и маски за лице, които ѝ носят пресен и ослепителен тип през целия ден.
 
Идва време и за грима. Красавицата обаче не харесва мощния грим . Затова в множеството случаи може да я откриете с доста малко и ужасно предпазлив грим, в случай че не е обвързвано с съответен ангажимент. Тя концентрира напъните си върху огромните и изразителни италиански очи , които са нейната запазена марка и привлекателна линия.

   
http://instagram.com/monicabelluccinet
Публикувахте от в  В елементи тя обича естествени нюанси на декор дьо загар , който пък е друг през лятото и зимата, само че е главно с лека текстура. Сенките за очи са в натурални и меки цветове, нормално кафяво и ярко сиво. „ Диор “ е обичаната марка на Белучи, изключително когато става въпрос за устните и техния цвят. През деня залага на блясъка, а вечер - на буйното алено.
   
http://instagram.com/monicabelluccinet
Публикувахте от в  Италианската хубавица не съблюдава никакви строги диети и си хапва всичко, само че следи деликатно порциите и всичко да е умерено. Задължителната ѝ напитка денем е водата .
 
Тя доста обича и постоянно спортува. Плува 4 дни в седмицата най-малко по 45 минути. Ходи и на йога всеки ден, тъй като има вяра, че това изпълва тялото и мозъка.

   
http://instagram.com/monicabelluccinet
Публикувахте от в Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР