Когато човек се е самозабравил, резултатът е този - бутилки

...
Когато човек се е самозабравил, резултатът е този - бутилки
Коментари Харесай

Румен Петков: Борисов се самозабрави и резултатът е пари в шкафчета и пистолети

Когато човек се е самозабравил, резултатът е този - бутилки с уиски, женски чанти, пари в шкафчета и револвери. Защо прокуратурата не направи обиск на секундата? Сега в публичното схващане битува схващането, че е била дадена опция вилата да бъде разчистена.
Това съобщи пред bTV някогашният министър на вътрешните работи Румен Петков.

" Обсъждат се едни записи и тяхната достоверност. Не ни безпокои, когато министър председателят назовава българските публицисти " мисирки ". Ние го виждаме. Не ни безпокои, когато споделя на маса българи, че са " тулупи ". Безпокои ни обаче, когато приказва за " това от Кърджали ". То не отхвърля, а ние се колебаем... ", разяснява Петков.

По думите му е обстановката с премиерското говорене и нещата, които Борисов си разрешава като държание, са притеснителни.

" Не знам до каква степен можем да стигнем, откакто публицистите не отрязаха това отношение към тях ", уточни още Петков.

Той жигосах изказванията с президентския дрон като неуместни и граничещи с клинични проблеми.

" Жалко е това с дрона. Ето това е самозабравянето. Тук има медицински параметри. Допускаме ли ние в действителност, че президентът е пратил дрон в прилежащата вила? Минават се границите на естествения метод на разум ", отсече още Петков.

Бившият вътрешен министър разяснява проблема с новата конструкция в Министерство на вътрешните работи, която ще дублира функционалностите на НСО.

" Няма заплаха, а гаранция, че с това ще стане сакатлък. И това се прави от премиера Борисов, който би трябвало да схваща от тези неща. Има НСО, второ НСО, което е към Министерство на вътрешните работи и защитата на основния прокурор Иван Гешев. Кое от трите ще има по-силни функционалности? Оставям настрани разделянето на човешкия запас. Това деморализира състаа - мотивираме ги с друго възнаграждение.

Какво споделяме на външните сътрудници? НСО е работа, която се ползваше с престиж - подсигурява спокойствието и сигурността на вселенския патриарх, двама папи... Утре ще дойде президента на страната Х. Той ли ще написа поръчка кое НСО да го пази? ", попита Петков.

Той отсече - непрекъснатото громене на службите минава всевъзможни граници. Решението съгласно него е едно - да се уточни технологията за установяване на персоните, които ще имат защита.

" Махаме " и други " от закона и въпросът завършва. Разпределяме ресурсите деликатно ", изясни Петков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР