Когато човек разполага с пари си купува какви ли не

...
Когато човек разполага с пари си купува какви ли не
Коментари Харесай

От кого Ръсел Кроу си е купил череп на динозавър

Когато човек разполага с пари си купува какви ли не неща. Скъпи коли, яхти, самолети несъмнено и подводници. Ръсел Кроу обаче е от хората, които харчат парите си за по-различни неща.
 Ръсел Кроу и изкуството на развода
Ръсел Кроу и изкуството на развода

Актьорът продава череп от динозавър, закупен от ди Каприо

В изявление за сателитното радио SiriusXM артистът показа, че преди време си е купил череп на динозавър за 35 000 $. Продавачът не е бил по никакъв начин инцидентен, а самият Леонардо ди Каприо .

Кроу споделя, че когато е направил покупката не е бил сигурен в акуратността ѝ, само че се е оказало, че цената на черепа се повишила двойно.

Покупката е станала през 2008 година и била напълно инцидентна, до момента в който двамата артисти са били в къщата на ди Каприо и са се забавлявали. Алкохолът също е бил забъркан в решението на Ръсел Кроу да купи черепа, само че главният му претекст е бил, че най-големият му наследник се е интересувал от динозаврите и е желал да го изненада.
 Мозазавър

Мозазавър

Причината Леонардо ди Каприо да разполага с такава находка не е ясна, само че е желал да я продаде, тъй като е бил набелязал друга сходна, която му харесва повече.

Според информация на CNN, въпросният череп е бил на динозавър от типа на мозазаврите, огромни гущероподобни хищници, обитаващи океаните.

" Лед върху огън " и по какъв начин да спрем климатичните промени

Документалният филм на Леонардо ди Каприо има за цел да промени метода ни на мислене

Според Maxim, Ръсел Кроу и Леонардо ди Каприо не са единствените артисти, които имат остатъци от динозаври. През 2007 година Никълъс Кейдж е похарчил 276 000 $, с цел да се снабди с череп от Тиранозавър.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР