Когато човек е уволнен от поста, аз разбирам, че това

...
Когато човек е уволнен от поста, аз разбирам, че това
Коментари Харесай

Борисов за Радев и Пътя на Копринката

" Когато човек е уволнен от поста, аз разбирам, че това е знак за непросветеност на въпросния човек, единствено че по-късно се появява следното решение на Министерски съвет, че се анулира предходното решение, без да се споделя за какво ".

С тези думи стартира обичайния брифинг на ГЕРБ по настоящи въпроси водачът на партията. Той разяснява две решения на държавното управление, едното отменящо другото. Става дума за решение на Министерски съвет отпреди дни регионалният шеф на Пловдив да бъде освободен, а по-късно с друго решение още веднъж да бъде върнат на поста.
 Борисов не разяснява срещата на кметове на ГЕРБ с Делян Пеевски Борисов не разяснява срещата на кметове на ГЕРБ с Делян Пеевски
" Така са решили. Панов е ръководител на сдружението на общините, където членуват доста кметове на Движение за права и свободи. На Свищов ние подкрепяли ли с...

" Както по време на комунистическия режим някой донася, че този човек е зет на Радослав Чолаков. Затова бил изпъден. Информацията е пристигнала по Пътя на Копринката. Покрай Радев се борят два клана - Торбичките на Пламен Узунов и Пътя на Копринката. По Пътя на Копринката доближава информацията, че този човек е брат на някогашната брачна половинка на Чолаков, с която той е разведен от 5 година Оттам информацията стига до Радев, оттова до Янев и този човек още веднъж бива назначен. Аз запитвам на Драго Стойнев сестра му, на Мая Манолова щерка ѝ за какво никой не го освободи когато управлявахме ние? Защото не е вярно. Това демонстрира метода на мислене на тези хора, на тези " демократи ", сподели Борисов.

Той още веднъж разкритикува президента, който като претендент за втори мандат нямал право да привиква ЦИК и кметове, с цел да му рапортуват по какъв начин ще се проведат изборите по време на пандемията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР