Когато бях принудена да напусна, бях много дълбоко наранена и

...
Когато бях принудена да напусна, бях много дълбоко наранена и
Коментари Харесай

Ваня Костова разтърси ефира с изповедта си, разкри истинската причина да си тръгне от „Тоника”

Когато бях принудена да напусна, бях доста надълбоко засегната и наранена. По-малко от едно денонощие по-късно бях диагностицирана с диабет. Бях засегната от Гого, скърбя, че би трябвало да го кажа, разкри Ваня Костова, написа Блиц.

" Той си разреши да държи слово от името на всичките му сътрудници, много от които не участваха на тази среща. Около месец преди концерта с Ал Бано имахме диалог в офиса на Теодор Шишманов. Аз бях уверена, че ще обсъждаме сюжета на концерта, само че Гого стана и сподели, че приказва от името на всички. „ Ние няма да обсъждаме сюжета на концерта, а държанието на Ваня на сцената ”, сподели той.

Аз бях доста сюрпризирана, тъй като нямам антисоциално държание. Когато попитах с какво нервирам всички, той сподели: „ Колегите ти не са щастливи с твоето наличие във „ Фамилия Тоника ”. На огромни концерти ти си разрешаваш импровизации, които ни държат в напрежение и ни карат да се усещаме глупави ”, призна Ваня Костова пред съквартирантите си от къщата на " ВИП Брадър " и цяла България.

„ Страдам единствено когато стане дума за това ”, призна огромната изпълнителката.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР