Когато бях малка, много исках да имам собствена детска стая,

...
Когато бях малка, много исках да имам собствена детска стая,
Коментари Харесай

В невероятния свят на концептуалните детски стаи

Когато бях дребна, доста желаех да имам лична детска стая, само че по този начин и не я получих. Не имам вяра, че това ме е ощетило по някакъв метод, таман в противен случай – научих се, че не е мъчно да споделяш и да се чувстваш добре в компанията на други хора.

Въпреки това постоянно, когато попадна на фотоси на детски стаи, не пропущам да им се насладя. Явно към момента тази потребност се крие някъде надълбоко заровена в моето схващане. В светлината на обстоятелството, че към този момент съм огромна и имам две деца, стартирам да съзнавам, че нищо не е изгубено. Мога да имам детска стая – цветна, цялостна с живот и доста магия, стаята на моите деца.

Не съм последовател на комплицираните планове и велики хрумвания, не тъй като не ги одобрявам – просто те не са използвани в света на естествените хора. Това не ми пречи да затая мирис, когато видя резултата от тях и усетя способността им да ни пренесат в света на магията, приключенията и морските талази. Затварям очи и стартирам да си представям, че пребивавам в джунглата и къщата ми е кацнала на едно дърво, в момент се претърпявам по вълните на безбрежния океан или се придвижвам в света на апачите.

Вижте света на дребните и се насладете на концептуалните детски стаи.

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР