Когато бях малка мечтаех да бъда известна. Знаех, че съм

...
Когато бях малка мечтаех да бъда известна. Знаех, че съм
Коментари Харесай

Нора Недкова във VIP Brother: Женско царство

„ Когато бях дребна мечтаех да бъда известна. Знаех, че съм родена да бъда звезда, тъй като звезда не се става - звезда се раждаш. Знам, че съм на точното място, единствено съм объркала страната, в която съм се родила. Трябваше да се родя в Латинска Америка! Кръвта ми кипи като на латиноамериканка, тъй като аз съм гореща, буйна, непокорна “.
 
Нора счита, че „ дамите ѝ вършат мръсно “, тъй като ѝ завиждат. „ Те са Барбита без страсти, а аз съм щуро и диво Барби “.
 
Смята, че е мит, че красивата жена е глупава и че това е измислено от мъж, който не може да даде всичко на една жена. Смята също че дамите не са материалистки.
 
„ Аз не познавам богат мъж, който да каже, че дамите са материалистки, това го споделят единствено бедните мъже “.
 
Влиза в къщата, тъй като желае да види какво е да си по-търпелив към останалите и да можеш да се съобразяваш. „ Но аз единствено ще го видя - никой не е споделил, че ще го върша “.-->
 
Готова е да бъде шеф - счита, че е родена да е на висока позиция. „ Кралицата не знам дали ще бъда, само че не съм и слугиня, и по средата не съм, не съм и придворна. Абе, напряко съм си Кралица да ви кажа “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР