Когато Брок бил дете и отишъл в детска градина, височината

...
Когато Брок бил дете и отишъл в детска градина, височината
Коментари Харесай

Млад мъж изумява целия свят с гигантския си ръст

Когато Брок бил дете и отишъл в детска градина, височината му към този момент била над 153 см. Сега, заради аномален напредък, Брок поръчва облекла от шивач и спи в особено направено легло с дължина 250 см. Освен това има особено направено кресло.

Заради гигантизма, Брок не е просто доста висок, той също по този начин е и доста обемен. Младият мъж също по този начин има диабет и изпитва компликации при вървене.



Брок обаче не желае да прекара живота си като необикновен човек, мечтае един ден да отвори личен ресторант. Наскоро той получи работа от фантазиите си в спортния център YMCA. Като младеж, Брок е израснал с невероятна скорост от 6 инча годишно, а когато почнал да посещава гимназията, той към този момент бил висок 213 см.



Синдромът на Сотос значи разновидност в гена на NSD1, заради което човек не стопира да пораства. Брок към момента постепенно пораства всяка година и никой не знае по кое време ще спре. Поради същия синдром, Брок има единствено един бъбрек, деформиране на гръбначния дирек и свиване на гръбначния мозък. Затова Брок съвсем непрекъснато страда от непрекъсната болежка, само че в това време не желае да живее като неработоспособен на хапчета.



Поради медицинските проблеми се оказало невероятно да си откри естествена работа, само че той от дълго време мечтаел да работи в организация със спортна ориентировка и най-сетне бил признат в подобен център. Наистина, той работи там единствено един път седмично в събота. "Да имаш работа значи доста за мен и в този момент това е моето главно достижение. Не мога да допускам, че ме одобриха ", споделя Брок.



Работата на Брок е да ревизира и разпределя децата в спортните групи. Шефът на Брок Меган Хънт е доста удовлетворен от напъните му. "Работя с него повече от два месеца и изначало си помислих, че той е доста спокоен млад мъж. Но това несъмнено не е по този начин. Той има възприятие за комизъм и прави отлична работа. "

„ Външният му тип постоянно удивлява децата и те са изключително сюрпризирани, когато схванат, че тежи повече от 227 килограма”, споделя Хънт.



Брок непрестанно се накланя и гръбнакът му непрестанно го боли. Също по този начин е доста мъчно да изправи коленете си. Той не се побира в местата в киносалоните, колите и доста други места. Но той в никакъв случай не се оплаква. Брок Браун има над 18 000 почитатели във Facebook.

Превод и редакция: БЛИЦ





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР