Когато божествената Салма Хайек е решила да сподели с нас,

...
Когато божествената Салма Хайек е решила да сподели с нас,
Коментари Харесай

Ако искаш на 53 да изглеждаш като Салма Хайек, яж нейната вълшебна супа!

Когато божествената Салма Хайек е решила да показа с нас, простосмъртните, по какъв начин наподобява толкоз зашеметяващо на 52, всички мълчим, слушаме, попиваме и... ядем бульон от кости!

Точно по този начин - тайната за стройната фигура на латината се оказва така наречен "бульонна диета ", в която похапваш супичка, в която се е варило месо, само че и кости. Може да не звучи доста апетитно, само че в действителност е извънредно питателно и уместно за намаляване.
 image2_16x9.png EDNA ОБ(Л)ИЧА: Спиралата е новото червило!? (6 страхотни комплекта ПОД 40 ЛЕВА) На фокус
Този неповторим със своите свойства бульон е доста елементарен за правене, само че дава страхотни резултати - питайте Салма.

Хапването на бульон е основно за всеки, който е на ниско въглехидратна диета, както и на протеиновата Палео диета. Ако искаш да се храниш по-здравословно и да живееш по-здравословно, бульонът от кости е идеалната начална стъпка. Той съдържа желатин, който подкрепя образуването на колаген и понижава бръчките, целулита и заздравява кожата, ноктите и косата. Желатинът е доста потребен и за храносмилането.

Бульонът работи върху храносмилателната система по успокоителен метод и се всмуква без проблеми.

Този режим е изработен тъй че е нужно единствено 2 дни в седмицата да си вършиме разтоварване с бульон. Няма значение кои дни ще бъдат: най-важното е да са два и не са един след различен.

 Unsplash.com

Няма значение какъв ще бъде бульонът: от пуйка, пилешки, свински или рибен. Важно е да го варите с костите. Този бульон обогатява тялото с колаген, който се бори с бръчките от вътрешната страна по същия метод, по който се бори със слабите стави. И по тялото ви няма да се образуват толкоз стрии, до момента в който сваляте килограми.

Ако ви заинтригувах с този магически бульон на Салма Хайек, ви предлагам и рецептата за него ТУК!

Препоръчваме да се консултирате със експерт преди да предприемете каквато и да е диета или режим.

 ох на мама Личен списък
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР