Когато бившата звезда на „Костюмари“ се омъжи за принц Хари,

...
Когато бившата звезда на „Костюмари“ се омъжи за принц Хари,
Коментари Харесай

Меган умолявала баща си за я заведе до олтара - slava.bg

Когато някогашната звезда на „ Костюмари “ се омъжи за принц Хари, принц Чарлз я заведе до олтара, а не личния ѝ татко. Томас Маркъл в никакъв случай не е прекосявал Атлантическия океан. Тази обстановка бележи началото на спора му с Меган Маркъл, който прерасна в огромен спор с английски таблоиди.

В новата си книга „ Намиране на независимост “ кралските специалисти Омид Скоби и Каролин Дюран хвърлят светлина върху събитията преди две години. Оказва се, че херцогинята на Съсекс откровено чакала татко си на сватбата си и му изпращала едно след друго известия, само че всички останали без отговор.

„ В навечерието на сватбата тя изпрати на татко си едно последно известие “, се споделя в биографията, откъс от която се появява в английския вестник „ Таймс “. – Той не отговори.

Голям удар за Меган се оказало и съдействието на татко ѝ с папараците, които предложили да създадат поетапни фотоси, с цел да се усъвършенства репутацията му. Томас е сниман в дома си в мексиканския курортен град Росарито, четейки книга за английската история. Той отхвърли да взе участие в изфабрикуваните фрагменти, само че скоро истината излезе нескрито.

След скандалното разобличаване Маркъл съобщи, че е претърпял инсулт заради многото стрес. Той по този начин и не стигна до сватбата на щерка си. Меган Маркъл и принц Хари упрекнаха таблоидите за всичко, казвайки, че не оставят на Томас никакъв късмет.

Източник от близкия кръг на двойката означи, че Маркъл няма да бъде в светлината на прожекторите и в действителност се приготвя за сватбата на щерка си, само че не устоя на натиска от пресата и се причисли към играта, в която авансово се оказа губещ.

Източник: tialoto

Снимка: БГНЕС

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР