Когато била на 19, Тамара Романович се омъжила за своя

...
Когато била на 19, Тамара Романович се омъжила за своя
Коментари Харесай

Историята на тази красавица е невероятна! Като малка била отвлечена и продадена в ромско семейство, а после....

Когато била на 19, Тамара Романович се омъжила за своя другар, родила им се прелестна дъщеричка и всичко предвещавало щастливо бъдеще. Но скоро фамилните кавги сред тях се трансформирали в всекидневие.

Един ден Тамара по този начин се скарала със брачна половинка си, че взела дъщеричката си и избягала от вкъщи. Заедно с момиченцето стигнала до гарата, където се срещнала с непозната жена. Тя й предложила работа в Кишинев и Тамара приела.

Оказало се, че нищо не е по този начин, както наподобява. Щом пристигнали, предиздвикали Тамара да проси. Един ден се прибрала в общежитието и видяла, че момиченцето й го нямало. Извън себе си от терзание майката почнала да търси щерка си, до момента в който не схванала, че е била отвлечена от същите хора, които я предиздвикали да проси. Те продали момиченцето на ромско семейство против... златни обеци.

За благополучие момиченцето имало шанс. Ромското семейство се грижело за него в действителност доста добре. Сменили името й на Мария, тя живеела в огромна къща, изучила се добре и имала всичко, което си пожелаела. Независимо от всичко момичето имало възприятието, че не принадлежи до това семейство, още повече не приличала на никого от тях.

Междувременно Тамара продължавала да търси щерка си, само че по този начин и не успявала да открие нещо за нея. Накрая почнала да пие от тъга. Тя родила още две деца, само че едното - момченце, й било отнето от обществени грижи поради алкохолизма, а другото оставила напряко в родилния дом.

Истината била разкрита, когато умирала бабата на Олга от фамилията, което осиновило момиченцето. Тя решила на смъртния си одър да признае цялата истина. По това време Олга към този момент била на 16 години. Без да отсрочва, отишла в полицията и разказала историята си. Там разкрили, че е оповестена за търсене към този момент няколко години.



Днес Олга продължава да живее с ромското си семейство, само че пробва да помогне и на майка си да се върне към естествения живот.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР