Когато българите нямат доходи, този протест за хартиената бюлетина ще

...
Когато българите нямат доходи, този протест за хартиената бюлетина ще
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Истинският протест ще бъде след няколко седмици, когато няма да имаме бюджет

Когато българите нямат приходи, този митинг за хартиената бюлетина ще наподобява неуместно, съобщи Свиленски

" Истинският митинг ще бъде единствено след няколко седмици, когато няма бюджет, когато българите нямат приходи, и тогава този митинг за хартиената бюлетина ще наподобява доста неуместно ". Това сподели депутатът от БСПГеорги Свиленски в ефира на. " Всички партии могат да провеждат последователите си, само че това не е критерият “.

" Аз съм бил един от хората, които най-искрено е пропагандирал за това, че машинното гласоподаване отстрани недействителните бюлетини ", съобщи Свиленски. " Българска социалистическа партия не е подкрепила тези машини. Решенията се взимат от ЦИК с две трети. Ние постоянно сме били за смесено гласоподаване. Българска социалистическа партия е поредна и когато внася законопроектите. Следващите естествени избори, постоянни са след 10 месеца. Ние не бързаме за избори. Ще изчакаме да видят какво ще създадат мандатоносителите. Но позицията на Българска социалистическа партия е поредна – би трябвало да имат опция българските жители да избират по какъв начин да гласоподават “.

" Аз съм сюрпризиран от нервността, която се получава тези няколко дни, страхът от това, че ще има хартиена бюлетина ", съобщи Свиленски. " От няколко дни към този момент самият аз се колебая от дейностите на сътрудниците – " като им кажа добър ден, те питат какво става с машините “. Разбирате ли в каква нервност са изпаднали сътрудниците. Нека да се успокоят. Има какво да гледаме в Народното събрание, следва гледането на Закона за удължение на бюджета “.

" В нашите ръце е бъдещето на България в идващите няколко месеца, дано да създадем предложенията да бъдат обезпечени безвъзмездни учебници, медикаменти, да бъдат преизчислени пенсиите – това чакат българските жители ", безапелационен е Свиленски. " Не приказваме за правосъдната промяна, нали беше тематика № 1. Чувате ли някой да приказва за това? “

" Президентът води поредна политика за това да бъде понижен резултатът на Българска социалистическа партия на изборите, за това да бъде атакувано държавното управление преднамерено и върхът на завършека беше на консултациите, " изясни Свиленски. " Да, ние го предложихме, ние го избрахме, само че от време на време по този начин се случва в живота “.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР