Когато бъдет екстрадиран у нас, той ще бъде разпитан от

...
Когато бъдет екстрадиран у нас, той ще бъде разпитан от
Коментари Харесай

От Сега: Изродът Северин Проговори! Вижте Какво Каза За България!

Когато бъдет екстрадиран у нас, той ще бъде разпитан от български проверяващи прокурори и служители на реда. Вчера обаче проверяващите оповестиха, че ДНК експертиза и открити облекла с кръвта на Маринова го уличават изрично. Според Министерство на вътрешните работи и прокуратурата няма никакви данни убийството да е обвързвано с работата й, младежът, който пил цяла нощ, нападнал инцидентно 30-годишната жена за полово посягане. След това той даже признал по телефона на майка си, която е в Германия, че е направил " изнасилство ", описа през вчерашния ден вуйна му.

Междувременно в ромската махала в Русе, където е живял Северин, осъмна в очакване на напрежение. Много от хората от къщите са изчезнали през нощта, тъй като се опасяват от разпра.

Пред bTV Илиян, един от живеещите в махалата, съобщи, че е скрил околните си, защото се опасяват, че ще влизат в квартала им.

" Заканват се, че ще пребият всички. Снощи телефоните бръмчаха. Махнах си цялото семейство ", сподели Илиян, който даже призна, че е въоръжен.

" Заради един урод не сме съгласни да пострадаме всички ", безапелационен беше той.

Илиян и през днешния ден застана зад изказванието на локалните от през вчерашния ден, че Северин не е бил самичък и е имал съучастници. Той обаче не уточни кои са.

" Той не е единственият причинител, той е 20 кг с мокри облекла. Това ликвидиране не е станало отсам - оттова, това си е проведено. Тези, които са пристигнали да го вземат с колата, знаят защо са го създали. Не може това момиче да отиде там и по случайност да я заловен ", съобщи мъжът.

Не знам по какъв начин през днешния ден тези, които изговориха толкоз доста неистини, по какъв начин гледат служителите на реда, следователите, прокурорите, които съставляват страната в битката против престъпността. Това съобщи в утринния блок на Българска национална телевизия ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. По думите му към следствието на убийството на журналистката Виктория Маринова е имало очерняща акция против страната.

Цветанов: Имаше хибридна офанзива

" Самият факт, че лицето е било арестувано за няколко часа, демонстрира, че методът е бил верен ", разяснява в това време пред Българска национална телевизия ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. По думите му координацията с немските управляващи, като сподели, че тя не е в резултат от медиен напън за бързото откриване на случая, а е резултат от години добра взаимна работа.

Според него е имало офанзива против страната ни, хибридно координирана. Той напомни думите на някогашния брачен партньор на Виктория Маринова, който благодари за дейностите на страната по разкриването на тежкото закононарушение.

Цветанов изрази увереност, че българският съд ще даде оптимално тежка присъда, с цел да има морално отмъщение върху причинителя на това закононарушение.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР