Когато бъдат филмирани творби на изключително популярен и и провокативен

...
Когато бъдат филмирани творби на изключително популярен и и провокативен
Коментари Харесай

Касъл Рок - новият сериал по Стивън Кинг, и последният му трейлър

Когато бъдат филмирани произведения на извънредно известен и и провокативен създател, постоянно има недоволни. Правилото важи и за екранизациите по книги на " Краля на ужаса " Стивън Кинг.

Един от последните образци беше " Тъмната кула ", която получи доста негативни мнения и невисок рейтинг.

Случаят с новия сериал " Касъл Рок " надали ще е подобен. Поне такива заключения си вадим от финалния формален филмов откъс на продукцията на стрийминг канала Hulu. Мрачна атмосфера, доста видимо несвързани между тях герои, няколко злокобни неразбираеми фрагменти и зло, което дебне, само че никой не знае какво е то - тъкмо по този начин си представяме един сериал на ужасите.

Любопитното към " Касъл Рок ", в който като продуцент е намесен и обичаният ни Джей Джей Ейбрамс ( " Изгубени ", " Западен свят " ), е, че не се базира на съответен разказ на Стивън Кинг, а на герои, които сме срещали в разнообразни негови история.

Свързващото звено е измисленият град Касъл Рок някъде в американския щат Мейн. Главният воин е юристът Хенри Дийвър (Андре Холанд), който отива в пандиза Шоушенк след загадъчно позвъняване.

Там е тайнствен млад мъж (по-малкото братче на Александер Скарсгаард - Бил), който не е ясно по какъв начин и за какво се е озовал зад решетките. Сиси Спейсек е майката, осиновила Дийвър, изпълнена с смут от това, което ще се случи. Останалите герои са разнообразни поданици на града, директно или индиректно забъркани в страшното, което към момента следва да забележим какво е.

Премиерата на " Касъл Рок " е на 25 юли. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР