Когато аз говорих, мнозина мълчаха и се спотайваха. Да се

...
Когато аз говорих, мнозина мълчаха и се спотайваха. Да се
Коментари Харесай

Радев за санкциите на САЩ: Когато аз говорих, мнозина се спотайваха

Когато аз приказвах, мнозина мълчаха и се спотайваха. Да се приказва през днешния ден е елементарно и безвредно. Така сбито президентът Румен Радев разяснява наложените от Съединени американски щати наказания против български жители и 64 компании според закона " Магнитски ".

Вчера стана ясно, че Министерството на финансите на Съединени американски щати постанова наказания против предприемача Васил Божков, някогашния народен представител от Движение за права и свободи - Делян Пеевски и Илко Желязков, някогашен заместител началник на Държавната организация за механически операции-ДАТО.

В писмото се показва, че въпросните лица и сдружения са глобени според Указ 13-818, който добавя и ползва Глобалния закон " Магнитски " за отчетност при нарушение на човешките права и е ориентиран против причинителите на тежки нарушавания на човешките права и корупция в целия свят.

Радев приказва, откакто с португалския президент, който е на посещаване у нас, разгледаха специфичната експозиция „ Португалия в ръкописите и старите книги на Националната библиотека “ в Националната библиотека „ Св. Св. Кирил и Методий “. По-късно президентът Марселу Рибелу ди Соза ще бъде почетен и с почетно звание „ Доктор Хонорис Кауза “.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР