Когато авторът и блогър Марк Мансън се кани да се

...
Когато авторът и блогър Марк Мансън се кани да се
Коментари Харесай

Ключът към трайните взаимоотношения

Когато създателят и блогър Марк Мансън се кани да се дами, той протяга ръка за препоръки за благополучен брак, само че не се обръща към приятелите или фамилията си, а вместо това приканва своята забележителна читателска публика.

Той разгласява цялостния пост на сборните резултати в блога си със заглавие " 1500 души дават препоръки за дълготрайна връзка ".

Марк Менсън обобщава, че хората, които са щастливо женени от повече от 20 години настояват, че връзката не е основата, ключът е в уважението .

 Снимка 327795

В своето питане Марк Мансън желае мнението и на разведени хора, които да обяснят какво се е объркало .

" Аз и моят помощник започнахме да виждаме след към 500 имейла, че множеството от хората, които говореха за техния бракоразвод, се концентрираха върху връзката. Те твърдяха, че в основата на казусът е връзката и нещото, което би трябвало да поправите в един брак, е точно тя ", споделя Мансън.

В контраст на мнението на разведените лица, други дали отговор, всички щастливо женени от над 20 години, считат с безспорна сигурност, че връзката е надценена и всичко е в уважението .

Щастливо женените хора настояват, че в случай че живеете десетилетия с някого ще преминавате всевъзможни етапи - недоумение, комплициране, изненадване от дейностите, отношението и разговорът с индивида до вас. Ако прекарвате задоволително време с някого, това ще се случва от самото начало.

 Снимка 327794

Затова те считат, че уважението е на базовото равнище.

Дори когато не разбирате вярно индивида до вас, не го обявявате за ужасна персона, тъй като не е склонен с вашето мнение. Уважавате разликите му . Уважавате, че той вижда нещата по друг метод, усеща по друг метод, показва се по друг метод и работи по друг метод, сочат систематизираните резултати.

Или почитате, че половинката ви не би трябвало постоянно да се съгласява с вас, или имате проблем, който не разбирате . Важно е да цените индивида до вас подобен, какъвто е, а не подобен, какъвто желаете да бъде, е заключителният извод.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР