Когато артистичният талант ти е даден в повече, той търси

...
Когато артистичният талант ти е даден в повече, той търси
Коментари Харесай

Владо Карамазов Изпя Парчето От “дяволското Гърло”

Когато артистичният гений ти е даден допълнително, той търси способи да излезе на повърхността, като водата, която пробива скалата. Точно по този начин се изля и последното предизвикателство, което пое обичаният артист Владо Карамазов. Той записа песента, употребена за тематика на хитовия крими сериал „ Дяволското гърло “, в който извършва основната роля.

Своето осъществяване на Scarborough Fair звездата на Народния спектакъл е визуализирал и с клип, отличаващ се с бездънен неподвижен кадър, в жанр one shot. Владо влиза пред камера и сяда на остарял дървен стол на фона на спиращата дъха планинска природа, а измежду изгарящото ретини зелено, стърчи единствено едно сухо дърво. Може да ударим един палец нагоре и за вокалните качества на екранния комисар Чанов. Дълбокия му бас на моменти е ясно, че не е професионално квалифициран, само че пеенето е вярно, а възприятието, което предава – завладяващо. В клипа е облечен с облеклата на героя си от сериала, което още веднъж препраща към идната последна серия на поредицата на 23 май по Нова тв.

След като пусна парчето в обществените мрежи Карамазов написа: „ Надявам се Дяволското гърло да остане в спомените ви. В моите ще е вечно. Предстои последната 12-та серия. Тя ще ви хвърли в размишления. Със сигурност. За това какви са хората, за злото в нас, за егоизма, за любовта и за раздялата. Освен че гъделичка извънредно любознанието на телеманиаците, артистът разкри и мотива да поеме това музикално предизвикателство. „ На 27 април, тъкмо когато навърших 40 години, направих това видео. Помогнаха ми много другари. Исках да го направя като спомен, да сложа точката на нещо доста хубаво за мен и да отбележа средата на живота. От деня, в който ми се обади Евтим Милошев да онагледим в 3-минутен клип концепцията за сериала, до през днешния ден минаха съвсем 3 години. Е, в този момент всичко свършва и по този мотив чуйте SCARBOROUGH FAIR в мое осъществяване. Изпълнението на Филип Чанов? “, още веднъж се опита да подскаже на почитателите на сериала Карамазов.

Scarborough Fair е английска национална ария, която в последния век е въодушевила не един прочут реализатор да я запише. Това вършат от Саймън и Гарфънкъл до новата нервност LP, чиито глас точно звучи в „ Дяволското гърло “, написа Монитор.

Припомняме, че не за пръв път Владо пуска вокалната си мощност в деяние. Преди по-малко от година, той влезе в студио и записа кавър на песента „ Изповед “ на Йорданка Христова, като част от самодейността „ Пресъздай класиката “. Тогава с усмивка артистът показа:

Пея, като кум на женитба. Но толкоз мога. Желанието обаче е значимо. Сигурен съм, че след видеото, което ще гледате след секунди, ще ви остане една дребна, лекичка усмивка, като ефирния лъх на предишното. Точно преди година пък той разкри, че е написал и своя лична ария „ Крале мъжкари “. По нея е работил с композитора Калин Николов, а концепцията е била да стане част от постановката „ Дакота “. „ Не стана, тъй като сътрудниците към мен споделиха, че е доста тъпа и че наподобява на Икебаната “, призна звездата тогава.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР