Когато Apple представи своя спорен редизайн на MacBook Pro през

...
Когато Apple представи своя спорен редизайн на MacBook Pro през
Коментари Харесай

Apple може да е знаела, че продава MacBook с дефектни дисплеи

Когато Apple показа своя противоречив редизайн на MacBook Pro през 2016 година, компанията евентуално тогава не е знаела, че измененията ще станат съображение за завеждане на правосъдно дело против нея. И не става въпрос за правосъдните разногласия по отношение на потреблението на нашумелите Butterfly клавиатури, а наподобява има втори съставен елемент в преносимите компютри на компанията, който постоянно става причина за утежняване на потребителското преживяване, а точно прословутите нежни кабели, които свързват екрана с дънната платка.

Американският арбитър Едуард Давила е взел решение да остави делото против Apple в положение на разглеждане, което значи, че то ще бъде оставено да продължи напред и ще бъде прегледано от съда, а няма да бъде отхвърлено, както юристите на Apple са поискали.

„ Съдът намира, че изказванията за авансово тестване в композиция за изказвания за основни недоволства на клиенти са задоволителни, с цел да покажат, че Apple е била изцяло наясно с хипотетичния индустриален недостатък, който се е проявявал всеобщо в преносимите компютри на компанията. “

Проблемът с екраните на преносимите компютри MacBook още е прочут като „ проблем със театралната светлина “, защото нарушаването на целостта на лентовите кабели, които свързват екрана с дънната платка, водят до появяването на затъмнени петна в краищата, а от време на време и по целия екран.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР