Когато американският президент Доналд Тръмп кани международни лидери в Белия

...
Когато американският президент Доналд Тръмп кани международни лидери в Белия
Коментари Харесай

Тръмп се закани да удари Mercedes, BMW и VW

Когато американският президент Доналд Тръмп кани интернационалните водачи в Белия дом, гостите му постоянно играят единствено второстепенна роля. Всичко, което е належащо, е фраза от посетителя или спомагателен въпрос от страна на публицист, след което Тръмп стартира дългия си монолог. Осем минути, девет минути, 10 минути - времето към този момент няма значение. В такива моменти Тръмп не се държи като президент в корсета на протокола, а по-скоро като политик в предизборна акция - на протест, написа Investor.bg.

В сряда италианският президент Серджо Матарела беше гостът, който безмълвно стоеше до Тръмп, до момента в който той се отприщи да приказва за отговорността на Европа, за кюрдите в Северна Сирия и за демократите в Съединени американски щати.

Тръмп говореше изключително постоянно по една тематика: комерсиалния спор с Европейски Съюз. Въпреки че сега фокусът на обществеността е върху комерсиалните договаряния с Китай, американският президент даде да се разбере, че обвиняванията му против Европа по никакъв метод не заемат второстепенно място.

„ Просто не можем да загубим тази война с митата ", сподели Тръмп в Белия дом. „ Твърде огромен е несъответствието, с цел да загубим. Те вършат доста по-доходоносен бизнес от нас. Това е тъпо ", скара се той. „ Не вкарваме селскостопанските си артикули в Европейски Съюз, а и колите ни са прекомерно тежки. Постоянно изпращат при нас Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault. Дълги години беше доста сложна обстановка за нас - само че в този момент става мъчно за другата страна “.

На 13 ноември изтича период, до който Тръмп има намерение да разгласи решението си за мита върху европейските коли. „ Мога да разреша доста елементарно тази обстановка ", заплаши той и добави: „ Надявам се да не би трябвало да го върша. Надявам се на сполучливи полемики ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР