Когато 68-годишната британка Сю Елкок отиде на риболов със сина

...
Когато 68-годишната британка Сю Елкок отиде на риболов със сина
Коментари Харесай

Тази жена отиде на гости на сина си, но това, което й се случи, ще ви остави без думи

Когато 68-годишната британка Сю Елкок отиде на лов на риба със сина си, евентуално не очакваше да хване чудовищна риба от 130 кг и дълга 163 см - по-тежка и по-дълга от самата нея, написа foxnews.com.

Тя уловила рибата, когато била на посетители на сина си Саймън и брачната половинка му Мишел в дома им в Пърт, Австралия.

Елкок имала чувство, че е хванала " прилична риба ", само че след това останала шокирана от големия размер, който се появил от океана край крайбрежията на Ланселин след 40-минутна борба.



49-годишният й наследник и сътрудниците й открили, че рибата е дълга 5 фута и 4 инча – 163 см, с два сантиметра повече от растежа на Сю.

" Просто не можех да допускам на размера й, когато тя издигна главата си от водата. Това е размерът на дивана ми ", сподели Елкок.

" Саймън е умел в морския лов на риба и с него съм ловувала и преди,  само че най-голямата риба, която бях хващала до момента, беше дълга колкото краката ми и я улових с малко примамка ”, добавя госпожа Елкок.

" Някой сподели, че ще са нужни големи камери, с цел да вкараме вътре такава риба, разкри още Сю. - Но аз помогнах на сина ми да я нарежем и цялата се събра във фризера. Саймън и Мишел ще се любуват на месото й месеци наред, когато аз към този момент ще съм си в Англия. "

" Снимката, на която майка държи рибата, е измежду съкровищата в персоналния ми албум ", означи Саймън.

Сю Елкок се трансформира в шлагер във Фейсбук и Instagram, откакто показа видеоклип от страхотната си утринна находка.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР