Когато 21-годишната Юлия Еремкина била откарана в една от болниците

...
Когато 21-годишната Юлия Еремкина била откарана в една от болниците
Коментари Харесай

Бивш полицай уби със секс 21-годишна девойка /снимки/

Когато 21-годишната Юлия Еремкина била откарана в една от лечебните заведения в Саранск, Русия, тя даже не можела да върви, осведомят международните издания.
Установено било, че момичето има съществени пострадвания, които поразили лекарите: раздран ректум, раздрано влагалище и контузия на корема. За страдание лекарите не съумели да спасят пациентката - тя умира по време на интервенцията.
В навечерието на гибелта си момичето прекарва времето си в компанията на някогашния служител на реда, 36-годишния Григорий, от чийто апартамент е приета в болница.
На записите от охранителните камери се вижда по какъв начин Юлия, облечена в бански костюм, влиза във входа дружно със своя компаньон, а два дни по-късно е изнесена на носилка. Според мъжа, двамата единствено са правили секс по взаимно единодушие.
Сега на чиновниците на реда им следва да изяснят детайлностите за случилото се. Образувано е наказателно дело за "Причиняване на гибел по несъобразителност ", назначени са съдебномедицински експертизи.
Според някои данни Григорий до неотдавна е работил като чиновник на полицията и е бил женен. Със брачната половинка му обаче се разделят, когато тя е диагностицирана с рак.
След това свекървата пристигнала при мъжа, с цел да вземе движимостите на щерка си. Избухва спор и служителят на реда удря дамата. След този случай служителят на реда е пуснат в отпуск с следващо уволнение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР