Кога за последно ви се е случвало да имате ден,

...
Кога за последно ви се е случвало да имате ден,
Коментари Харесай

Когато животът те притисне, не се огъвай – телефонът ти ще „сгъне“ задачите вместо теб

Кога за последно ви се е случвало да имате ден, в който всички вероятни задания се стоварват на главата ви с гневна скорост? Днес, през вчерашния ден, предходната седмица? Деца, работа, дом, непредвидени проблеми, запушване, имейли, пропуснати ангажименти и още хиляди неща се преплитат и образуват едно огромно затруднение, което всеки миг ще ви опустоши. Много от нас живеят в този темп съвсем непрекъснато и чувството от време на време в действителност е като за приближаваща лавина, а всяко закъснение даже с минута нанася непоправими вреди на нервите ни. „ Това не е живот! “ си споделяме от време на време (късно вечер) и започваме да си мечтаем за джакпота от тотото или за богат родственик, който ни оставя милиони в завещание, а по-късно се потапяме още веднъж в дилемите и се чудим по кое време ли ще пристигна денят, в който няма да успеем да се оправим с тях.

Но миг! Преди всички да са се разпознали в това изложение, дано обрисуваме и един по-оптимистичен вид – да, всекидневието е натоварено, графикът е претъпкан, всички хвърчим като смахнати нагоре-надолу, само че тези от нас, които държат в джоба си представителя на софтуерните сгъваеми съкровища на Samsung - и разчитат на него да поеме главните провокации от деня.

 a Samsung

Ако не сте разбрали още, Samsung Galaxy Z Flip3 е член на фамилията от устройства със сгъваем екран, които се отличават с в действителност невероятни характерности: като да вземем за пример документ за водоустойчивост IPX8 и рамка от Armor Aluminium – извънредно здрав алуминий. Предният и задният похлупак на корпуса също са доста издръжливи с помощта на стъклото Corning Gorilla Glass Victus, което, преведено на езика на МЗЖ (много заетите жени), значи, че както и да го мятате от джоба в чантата и оттова – на седалката на колата, този смарт телефон ще издържи. Не се майтапим. Най-накрая нещо, което да устоя философски на тестванията в живота!

Стана ли ви забавно? Чуйте и това - Galaxy Z Flip3 е правоприемник на модела, който за първи път показа революционната скрита панта, благодарение на която смарт телефонът може да бъде поставян под всевъзможен ъгъл в по този начин наречения Flex режим. Ако инцидентно се притеснявате за това дали пантата няма да се напраши, незабавно престанете, тъй като технологията за разчистване в този модел е усъвършенствана под формата на дребни четчици, които се намират в самата нея. Те си правят работата идеално и пазят смарт телефона от прахуляк и дребни частици, тъй че вие да не берете грижа за това.

 a Samsung

Сигурно измежду четящите има и по-скептични хора, които гледат скритата панта с повдигната вежда и не имат вяра много-много на нейната устойчивост. Тук сме, с цел да опровержим и това подозрение с потвърдения и сертифициран от института Bureau Veritas факт, че моделът устоя на 200 000 разгъвания и сгъвания! Това са двеста хиляди пъти отваряне и затваряне на обичания ви смарт телефон без той да каже гък – това къде другаде го има? Пробвайте да помолите детето да отвори и затвори вратата два пъти и се подгответе за митинги и мрънкане цяла вечер. Ако го отваряте и затваряте по 1 път на ден, това прави... 547.57 години прегъване и разгръщане. Ако го отваряте и затваряте по 10 пъти на ден, това прави 54.7 години. Ако го отваряте и затваряте по 100 пъти дневно, това прави 5.4 години, и по този начин нататък, схващате концепцията – това са доста сгъвания и разгъвания. Както се споделя, вие и друга работа ще имате през това време!

Малко положителни думи и за други негови характерности – несъмнено, моделът е 5G, с цел да имате пълноценно преживяване и експедитивност при браузване и събаряне на наличие, а с помощта на Samsung Knox (платформата за мобилна отбрана на Samsung) цялостната сигурност на хардуера и софтуера е обезпечена. Екранът на смарт телефона също е усъвършенстван по метод, който разрешава да се употребява на най-много в разгънато състояние, а това, че можете да си вършиме бързи селфита през външния екран, е черешката на тортата. В допълнение – можете да гледате филм или клипове в YouTube без даже да докосвате смарт телефона си, а звукът е толкоз добър с помощта на представителите с технологията Dolby Atmos, че където и да се намирате, ще сте изцяло потопени в това, което гледате.

 a Samsung

Но и това не е всичко от Galaxy Z Flip3, тъй като той си партнира отлично с някои от най-полезните за МЗЖ (много заетите жени) приложения на Гугъл. Представете си, че сте в нормалната си роля на торпедо, което лети към разнообразни точки на града, и внезапно виждате непозната жена със страхотна рокля. Искате я! Искате тази рокля повече от всичко на света и би трябвало да я имате СЕГА. За да си спестите общественото стеснение от това да спирате непознати дами и да ги питате от кое място са им роклите, просто може да извадите смарт телефона си и да снимате роклята, а след това да я потърсите с Гугъл Lens – приложението, което открива всичко. Дрехи, обувки, породи кучета, цветя и каквото още се сетите може да бъде потърсено и открито с Гугъл Lens. Само изгубените в пералнята чорапи не могат да бъдат открити, само че това въпреки всичко не е гадателка, а мобилно приложение!

Приложението на YouTube пък несъмнено е най-ползваното от всички приложения и с причина – там в действителност има всичко. Музика, филмови откъси, излъчвания, подкасти... описът е дълъг, YouTube е безконечен, а Galaxy Z Flip3 дава опция да гледате пълноценно на цялостен екран. Като съберете две и две, сами ще разберете, че този смарт телефон е безусловно основан, с цел да сте в крайник с всичко, което YouTube съдържа. А в случай че не го съдържа, вие можете да си го създадете.

 a Samsung

В днешно време всеки може да е влогър, ей по този начин, както си върви по улиците - само че единствено внимавайте да не се отплеснете със снимането и да се озовете в някой квартал, който не познавате. Въпреки че и да се озовете, Гугъл Maps е постоянно отсреща, с цел да ви измъкне и от най-затънтеното място на света. Пуснете си приложението с алтернатива за аспект на улиците и постройките по тях и ще се ориентирате незабавно къде се намирате. Гугъл Maps е измежду обичаните приложения освен на доста заетите дами, само че и на всички хора, които живеят интензивно, пътуват и се срещат с хора.

И не забравяйте, че всякога, когато закъснявате за някоя среща, не смогвате с някоя задача или просто се чувствате изтощени и изстискани, можете просто да се опрете на своя Galaxy Z Flip3 и да го помолите той да се „ сгъне “ дилемите вместо вас.

Убедихме ли те? В рамките на настоящата акция на Samsung България до 22.06.2022 година можеш да закупиш и да вземеш часовник от серията Galaxy Watch4 на половин цена.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР