Кога за последен път се позовахте на Свещеното Писание? Стиховете

...
Кога за последен път се позовахте на Свещеното Писание? Стиховете
Коментари Харесай

11 мощни цитати от Светото Писание, които ще променят живота ви! Има едно условие

Кога за финален път се позовахте на Свещеното Писание? Стиховете от Библията ни утешават в моменти на тъга, предизвикват и подвигат, носят добрина на сърцето и дават мъдрост. Ако вие, скъпи читатели, желаете да бъдете щастливи и сполучливи, още от този ден започнете да четете Светото Писание. Най-малко един стих дневно. Ще видите, че вашият разум и качеството на живот скоро ще стартират да се трансформират!



Убедени сме, че тези мощни думи от Библията могат да трансформират живота ви. Основното нещо е да имаме вяра в сърцето и душата, тъй като всеки стих носи мъдростта на живота.

Цитати от Библията

" Възлюбени! Ако Бог толкоз ни е възлюбил, тогава и ние би трябвало да се обичаме един различен. Никой в никакъв случай не е виждал Бог. Ако се обичаме един различен, Бог стои в нас и любовта Му е съвършена в нас " (1 Йоан 4: 11-12).

" Но аз ви споделям: Обичайте враговете си, благословяйте тези, които ви кълнат, правете положително на тия, които ви ненавиждат, и молете се за тия, които ви гонят " (Матей 05:44)..

" Не се безпокойте за нищо, само че във всички случаи, посредством молитва, или посредством признателност, дано настояванията ви бъдат известни на Бога и мирът, който идва от Бога, а най-високо схващане на твоя, дано пази сърцата ви и мислите за Вашия Христос Исус " (Фил. 4: 6-7).

" И когато стоите и се молите, простете всичко, което имате против някого, с цел да ви елементарни вашият небесен Отец вашите грехове " (Марк 11:25).

" Попитайте и ще бъдете възнаградени, търсете и ще намерите. Почукайте и вратата се отваря пред вас. Който изиска, получава; който търси, постоянно ще намери; и вратата ще се отвори пред оня, който почука " (Матей 7: 7-8).

" Повикай Ме - и аз ще ти отговоря, ще ти се покажа популярен и недосегаем, който не знаеш " (Йер.33: 3).

" Дай и ще ти бъде обещано: мярката е добра, натъпкана, стърсена всичко, което даваш, претъпкано ще ти се върне.
" (Лука 6:38).

" Уповавай се в Господа и Той ще извърши желанието на сърцето ти " (Псалм 37: 4).

" Но първо търсете Божието царство и Неговата истина, и всичко това ще ви се прибави " (Матей 6:33).

" Не се безпокойте за нищо, само че във всички случаи, посредством молитва, или посредством признателност, дано настояванията ви ще бъдат известни на Бога и мир, който идва от Бога, а най-високо схващане на твоя, дано пази сърцата ви и мислите на Вашия Христос Исус " (Фил. 4: 6-7).

" Винаги помнете какво е написано в тази книга от закони. Изучавайте деня и нощта, с цел да извършите всичко, което е написано в нея. Така ще бъдете мъдри и ще съумеете във всичките си каузи " (Исус Навин 1: 8).

Дайте време на Господа. Обичайте и прославяйте Всемогъщия, и всичко ще се сбъдне! Всичко, което желаете, безусловно ще се появи в ръцете ви, като че ли по вода, просто би трябвало да повярвате...

Съхранявайте тези мощни стихове за себе си и не забравяйте да споделите положителното с приятелите си в обществените мрежи!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР