Кога точно разбрахме, че. Кога ни стана ясно, че правителството

...
Кога точно разбрахме, че. Кога ни стана ясно, че правителството
Коментари Харесай

Червен депутат: България няма никаква стратегия за Северна Македония

" Кога тъкмо разбрахме, че. Кога ни стана ясно, че държавното управление на Северна Македония няма никакви желание да извършва уговорките по този контракт? Ако бяхте толкоз дейни по този начин, както сте дейни последния месец или два, резултатът можеше да бъде различен ".
Това съобщи в имитация към външния министър Екатерина Захариева депутатът от групата на Българска социалистическа партия Жельо Бойчев.
 Захариева за Скопие: Проблемът не в Договора за добросъседство, а в осъществяването му Захариева за Скопие: Проблемът не в Договора за добросъседство, а в осъществяването му
България има единна външна политика по тематиката за Северна Македония. Това сподели по време на петъчния парламентарен надзор вицепремиерът...

Депутатът от Българска социалистическа партия разяснява и тематиката за езика на омразата.
" Даваме и си сметка кой ги провежда тези изявления и по-важният въпрос - какъв е отговорът от българска страна ", добави още Жельо Бойчев.

 Нова система за приемане на българско поданство за лица от Северна Македония предлага Джамбазки (ВИДЕО) Нова система за приемане на българско поданство за лица от Северна Македония предлага Джамбазки (ВИДЕО)
Заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки разяснява, че с сътрудниците му в Народното събрание имат концепция за нова система, по която да...
" Моето чувство е, че нямаме никаква тактика към Република Северна Македония. Г-жо министър, без да знаем какво желаеме, без тактичност, няма да убедим в своята позиция нашите сътрудници ", добави още Бойчев, представен от Фокус.
" България има голям интерес от общо бъдеще с Република Северна Македония в Европейски Съюз ", добави още Жельо Бойчев.
От своя страна вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева разяснява, че в случай че Жельо Бойчев не знае каква е политиката ни.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР