Кога снегът ще ни зарадва с присъствието си в града,

...
Кога снегът ще ни зарадва с присъствието си в града,
Коментари Харесай

Защо Гуинет Полтроу ни съветва да опитаме „снежна йога“?

Кога снегът ще ни зарадва с наличието си в града, не е доста ясно, а и прогнозите на синоптиците не всеки път са изключително точни. Любителите на зимните курорти обаче нямат потребност да чакат да завали сняг и могат да се отдадат на тренировките навън, а най-добре ще е да пробват по този начин наречената „ снежна йога “. Между другото, научихме за тази опция от – тя споделя за непознатата до момента за феновете в новото писмено предаване на Netflix –.
               
на Яну 22, 2020 в 12:09 PST

„ В своето естествено положение нашето схващане е способно да се оправи със напрежението, само че това не се случва в изискванията, в които живеем. Хората се реалокираха в огромни градове и изгубиха връзката си с естествената буря. Поради това телата ни също станаха разнообразни – като мускулите, които отслабват без тренировки “, изяснява потребността от тренировки навън нидерландецът Уим Хоф –, който е прочут с прозвището си „ леденият човек “.
               
on Jan 4, 2020 at 9:39am PST

Каква е разликата сред „ снежната “ и елементарната йога?

Просто е – асаните се извършват не в някое удобно студио, а посред снежните преспи. По този метод вие освен оформяте си и разтоварвате мозъка си, само че и калявате си. Освен това този вид извършения са извънредно подобаващи за тези, които всекидневно разхождат домашните си любимци –докато кучето ви си прави работата, не е належащо просто да стоите и да го чакате, а можете да вършиме йога извършения, които са ви приятни.
               
on Jan 13, 2020 at 3:07am PST

Както се споделя, простичките неща са към този момент измислени, би трябвало единствено да ги следваме и да се любуваме на резултатите от грижата за и духа ни. А и кой знае...  може пък снегът да ни ощастливи и в града?
               
on Nov 28, 2019 at 10:40pm PST

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР