Кога ще видим дългоочаквания мач за титлата на Международната боксова

...
Кога ще видим дългоочаквания мач за титлата на Международната боксова
Коментари Харесай

Еди Хърн: Мачът Джошуа - Пулев ще е през първата седмица на декември

Кога ще забележим дълго чакания мач за купата на Международната боксова федерация (IBF) в тежка категория сред първенеца Антъни Джошуа и наложителния кандидат за пояса Кубрат Пулев? Според промоутъра на британеца - Еди Хърн, в първата седмица на месец декември 2020 година!

Пред ESPN той внесе някои уточнения, свързани със срещата, която в началото беше планувана за 20 юни, само че по-късно анулирана поради пандемията от ковид.

" Знаем, че Джошуа ще се боксира един път през тази година, тъй че чакаме най-хубавия късмет, с цел да може да има и аудитория. Колкото по-късно, толкоз по-добре. Но никак не е елементарно. Има огромен късмет срещата да се състои пред празни трибуни ", съобщи Хърн.
Гласят Пулев - Джошуа за декември Нова смяна в датата на мача за международната купа
" И точно тъй като ще се боксира единствено един път и желаеме да създадем всичко допустимо да е пред аудитория, най-вероятно мачът ще е през първата седмица на декември ", добави той.

Не за първи път Хърн загатва тази опция. Преди дни той даже уточни две съответни дати - 5 или 12 декември.

Снимка: Reuters

Мачът в началото трябваше да се организира на стадиона на " Тотнъм " в Лондон, само че по-късно се заприказва за вид, в който срещата да се провежда в зала " О2 ".

" В момента те зависят от наредбите на държавното управление, тъй че са затворени. Трябва да отворят. Трябва да се разберем с държавното управление какво ще е позволено в залите. Дали ще отворят при 50% потенциал? Може и при 100%. Има още доста работа за извършване дружно с държавното управление и с управата на залата ", обясни Хърн.

Първоначално срещата сред Кубрат Пулев и Антъни Джошу беше планувана за 20 юни, а по-късно преместена за 25 юли. Заради пандемията беше анулирана и втората дата, като се появи вид мачът да се организира през ноември.
Кубрат Пулев пред bTV: Готов съм за мач с Джошуа на транспортен съд! (ВИДЕО) "За мен е без значение. Искам да победя и да донеса международните трофеи в България "
Последният мач на Джошуа беше на 7 декември 2019 година Тогава той победи Анди Руис в реванш и си върна купите на Международната боксова федерация (IBF), Световната боксова асоциация (WBA), Световната боксова организация (WBO) и Международната боксова организация (IBO).

Последният мач на Кубрат Пулев беше на 9 ноември 2019 година Той победи американеца Райдър Букър в Съединени американски щати.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР