Кога ще се състои мачът между Хабиб Нурмагомедов и Тони

...
Кога ще се състои мачът между Хабиб Нурмагомедов и Тони
Коментари Харесай

От Беларус предложиха да спасят мача между Хабиб и Тони Фъргюсън

Кога ще се състои мачът сред Хабиб Нурмагомедов и Тони Фъргюсън? Това е въпросът, който доста почитатели си задават и още нямат отговор. Срещата сред две от от най-големите звезди в UFC беше планувана за 18 април, само че първенецът Нурмагомедов заяви, че не може да пътува за Съединени американски щати поради ограниченията, свързани с пандемията от коронавиус. Това наложи боят да бъде анулиран, само че от се появи вид мачът да се организира в Европа, и по-конкретно в Беларус.

Вчера изпълнителният шеф на беларуската федерация по смесени бойни изкуства Максим Королков удостовери, че страната е подготвена да одобри UFC 249. Toй добави, че босът на организацията Дейна Уайт към този момент е бил прочут за тази опция.

" Да, отправихме публично предложение до UFC посредством наши другари и медиатори. Обяснихме им, че в Беларус няма възбрана за осъществяване на всеобщи мероприятия. Декларирахме и поддръжката за възможното осъществяване на събитието от страна на страната в лицето на Министерството на спорта ", изясни Королков.

" Получихме вербален отговор от UFC. Благодариха ни за предлагането и го включиха като проект " Б " за провеждането на галавечерта. Те към този момент имат квалифицирано място за UFC 249, само че Дейна Уайт не желае да го разкрие. При всички положения, разновидността с Минск ще бъде прегледан като евентуален хазаин на бъдещи шампионати ", сподели още Королков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР