Кога ще се проведе мачът между шампиона в тежка категория

...
Кога ще се проведе мачът между шампиона в тежка категория
Коментари Харесай

Обявяват кога ще се играе мача Пулев - Джошуа

Кога ще се организира мачът сред първенеца в тежка категория на Световната боксова асоциация (WBA), Световната боксова организация (WBO), Международната боксова федерация (IBF) и Международната боксова организация (IBO) Антъни Джошуа и наложителния кандидат за купата на IBF Кубрат Пулев? Това ще бъде решено през идната седмица, оповестява английското издание “Сън ”. След дълги договаряния двете страни се съгласиха срещата да бъде планувана за 20 юни и да се организира на стадиона на футболния Тотнъм в Лондон.
Само че разпространяването на ковид в международен мащаб може да обърка проектите. Във Англия бяха анулирани всички спортни събития, а преди дни държавното управление стегна ограниченията за обществена изолираност, която е нужна с цел да бъде преборен вирусът. Самият Пулев съобщи в изявление, че се съмнява срещата да се организира по проект на 20 юни.
“Антъни настояваше идващият му мач да е във Англия. Има още време до 20 юни. Датата към момента е настояща в нашите проекти. Говорим с Тотнъм, с цел да сме наясно, че сме на една вълна за мача. Има въпреки всичко концепция да бъде изместен през юли. Има и дата, само че за в този момент се надяваме да се организира на 20 юни ”, съобщи Хърн преди дни.
Самият Джошуа сега е под карантина, защото неотдавна се срещна с принц Чарлз. Престолонаследникът на Англия пък е дал позитивна проба за ковид. Кубрат Пулев продължава да тренира в България. Той постоянно употребява обществените мрежи, с цел да разгласява занимателни клипове от своите занимания.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР