Кога Huawei ще представи новия си умен часовник Watch 3?

...
Кога Huawei ще представи новия си умен часовник Watch 3?
Коментари Харесай

Кога ще бъде представен новият Huawei Watch 3?



Кога Huawei ще показа новия си интелигентен часовник Watch 3? Възможно ли е това да се случи по време на Световния мобилен конгрес, който ще се организира в края на февруари в Барселона? Към момента датата за излизането на новия модел не е доказана. Първият Huawei Watch беше показан на Конгреса през 2015 година (и по-късно през септември беше пуснат в продажба), а вторият модел Huawei Watch 2 беше разгласен на същото събитие през 2017 година

Именно по тази причина е разумно да се чака сходно известие на Световния мобилен конгрес. Въпреки това би трябвало да се има поради, че дребното клюки и неналичието на вести за Android Wear 3.0 подсказват, че новият модел интелигентен часовник ще бъде показан по-скоро на събитието през идната година, в сравнение с тазгодишното.

Прочетете още: Германия забрани “умните ” часовници за деца

Какви нови функционалности могат потребителите да чакат от Huawei Watch 3?

Умните часовници на Huawei работят с Android Wear, при който няма въведени огромни промени след Android Wear 2.0. Вероятно повече информация за Android Wear 3.0 потребителите ще получат след конференцията Гугъл I/O 2018, която се чака да се организира на 16 май, въпреки че към този момент датата не е доказана.

Функциите, които всички желаят да видят в Android Wear 3.0 (а те евентуално ще участват и в Huawei Watch 3), са повече приложения, успеваемост и по-дълъг живот на батерията. Подобряването поддръжката за iOS също ще бъде приветствана, защото ще разреши на устройства като Huawei Watch 3 да бъдат опция на Apple Watch за потребителите на iPhone. Отключването на Windows или Mac компютри с Android Wear часовници и потреблението им за прекачване на наличие като музика, също е алтернатива, която потребителите биха оценили.

Сред характерните нововъведенията за Huawei Watch 3 могат да бъдат повсеместен порт за зареждане или безжично зареждане, както и въртяща се рамка. Всъщност неотдавна Huawei патентова тъчскрийн рамка, която може да бъде евентуална нова алтернатива в идващия модел часовник.

Според документа, който беше утвърден от Световната организация за интелектуална благосъстоятелност, рамката на часовника ще има осем зони, чувствителни на допиране. Те ще могат да бъдат натискани в разнообразни комбинации, с цел да изпращат команди, които в противоположен случай биха претендирали прибавянето на още бутони.

Приложението Huawei Wear също може да се възползва от някои усъвършенствания. То разполага с прекомерно базови варианти и за по-добра функционалност потребителите би трябвало да изтеглят спомагателни приложения като Huawei Health.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР