Кога е най-доброто време от деня за ? Учените доказаха,

...
Кога е най-доброто време от деня за ? Учените доказаха,
Коментари Харесай

Идеалното време от деня за секс според възрастта ви

Кога е най-хубавото време от деня за? Учените потвърдиха, че всяка има собствен пик на насладата от любовната игра с колегата. Изследване на откриватели от университета в Оксфорд демонстрира, че според от възрастта на половите сътрудници, всяка двойка има съответен час, в който удоволствието от секса е най-голямо.
" Средата на деня е най-идеалното време за правене на обич от хора, които не са на възраст над 30 години. Двойките на възраст от 30 до 40 години би трябвало да се концентрират върху утринните удоволствия, до момента в който по-възрастните двойки би трябвало да наблегнат на върху вечерните удоволствия ", споделя доктор Пол Кели, клиничен откривател, представен от БГНЕС.
 Какво е микропенис и по какъв начин въздейства на секса? Какво е микропенис и по какъв начин въздейства на секса?
Много малко мъже имат микропенис. Все отново, в случай че вие сте един от " микромъжете " (или просто ви е любопитно) ето някои обстоятества, които...
След доста проучвания той е пресметнал идеалното време по часове за правене на обич от представителите на другите генерации.
Ако сте сред 20 и 30 години – 15:00 ч.
Тогава е пикът на половата сила за хората на тази възраст.
Ако сте сред 30 и 40 години - 08:20 ч.
„ През тези години към този момент сме привикнали да се разсънваме по-рано и „ действието в леглото “ няма да е немислимо. Д-р Кели споделя, че 8:20 ч. е идеалното време за тази пристрастеност, тъй като слънчевата светлина усилва тестостерона както при мъжете, по този начин и при дамите.
 8 съществени вреди от неналичието на постоянен секс 8 съществени вреди от неналичието на постоянен секс
Нe ca мaлкo нeщaтa, кoитo мoгaт тaкa дa пoвдигнaт нacтрoeниeтo ни и дa ни зaрeдят, нo eднo oт нaй-хубaвитe зaбaвлeния, oткaктo cвят cвe...
Ако сте сред 40 и 50 години - 22:20 ч.
За тези в „ най-хубавите години “ е идеално да вършат секс преди лягане. Колкото по-възрастни стават хората, толкоз по-бързо си лягат и доктор Кели предлага малко пристрастеност, преди двойките да се унесат в „ правоверен сън “.
Ако сте сред 50 и 60 години - 22:00 ч.
Идеално време за замяна на нежности за тези, които са навлезли в „ късното лято на живота “. Д-р Кели предизвестява, че членовете на тази възрастова група би трябвало да заобикалят утринния секс, защото това може да докара до неочакван скок на кръвното налягане и да аргументи инфаркт.
Ако сте над 60 - 20:00 ч.
 Редовният секс облекчава безсънието и предотвратява преждевременна гибел Редовният секс облекчава безсънието и предотвратява преждевременна гибел
Разкриха нови изгоди от постоянния секс, оповестява „ The Sun “, представен от БГНЕС. Сексологът и специалист по връзките Кейт Тейлър с...
По време на оргазъм се освобождава окситоцин, прочут също като хормон на събуждането. Тъй като възрастните хора обичат да си лягат по-рано, доктор Кели предлага фамилиарност четири часа преди среднощ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР