Кога е най-добрата възраст, в която мъжът трябва да потисне

...
Кога е най-добрата възраст, в която мъжът трябва да потисне
Коментари Харесай

Кои са петимата лични ергени в Общинския съвет

Кога е най-хубавата възраст, в която мъжът би трябвало да потисне малко егото си и да се задоми? На този значим екзистенциален въпрос няма еднопосочен отговор, а българският народ от дълго време е споделил: на всеки му идва кьоравата неделя. Когато обаче въпросният мъж се занимава с политика, казусът има и други измерения, тъй като няма по какъв начин да е виновен към нацията, в случай че не може да носи отговорност за семейство. В Древния Рим, който е първото място в света с ясно построена политическа система, бракът бил наложителен за сенаторите. От друга страна, петимата ергени в пловдивския Общински съвет очевидно не бързат с значимия избор, тъй като знаят - биографията на мъжа свършва сега на неговата женитба, както от дълго време ни е предизвестил Бранислав Нушич. И евентуално са решили първо да намерят своето място в живота, с цел да са сигурни по какъв начин ще хранят фамилията на следващия ден, и тогава да се задомяват. 

Личните ергени в локалния парламент са петима. 

Свободни мъже има от съвсем всяка политическа група като се изключи най-голямата. Вероятно тъй като ГЕРБ-ерите са най-хубавата партия и подобаващите дами в точния момент са ги оженили за себе си.  Свободни мъже в Общинския съвет са Слави Георгиев (ОП), Иван Петков (БСП), Ангел Ангелов (РБ), Евелин Парасков (Съюз за Пловдив) и Кирил Търев (БЗНС " Ал. Стамболий " ). Сред тях единствено последният може да се оправдае, че още му е рано за брак.  

„ Млади момчета, хубави, амбициозни. Не им е проблем да си намерят по една читава жена. Да работят, да се женят, до момента в който са млади, с цел да отгледат в точния момент деца. Хич да не му мислят доста и да не се чудят. ” Тази рекомендация насочва към петимата персонални ергени в пловдивския Общински съвет зам.-кметът по обществена политика, младежта и спорта Георги Титюков. Самият той преди осем години се беше прочул  като един от най-желаните ергени, който прекомерно дълго се ослушва за " Менделсон ". Георги Титюков " изгоря "  на 35  години, влюбен до лудост в  красавицата Кристина. Сега,  на 42,  към този момент  е многодетен татко, горделив  с  големия наследник Димитър, който потегля наесен в първи клас, и двете  близначки Никол и София, родени преди няколко дни като две щастливи звездички в задружното семейство. Титюков с неспокойствие чака при започване на идната седмица да си прибере Кристина и дъщеричките  у дома. 

Надява се Ангелов, Георгиев, Петков, Парасков и Търев-младши да го чуят. Макар и дружно с Нушич да са запомнили и тези думи на Оскар Уайлд, който споделя: На ергените трябва да се постановат тежки налози. Не е заслужено някои хора да са по-щастливи от други!

Още по тематиката четете в днешния брой на в. " Марица "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР