Кога двойката може да стане единица и да даде положителен

...
Кога двойката може да стане единица и да даде положителен
Коментари Харесай

Какъв брак вещае датата 02.02.2022 г.

Кога двойката може да стане единица и да даде позитивен подтик в живота? Възможно е, когато сборът от доста двойки в датата от календара обрисува позитивната карма. Пример за това е днешният 02.02.2022 година

Ангел е военнослужещ, тя не е, само че вземат решение тъкмо през днешния ден да сключат цивилен брак. Всъщност в новото семейство, Виктория се интересува от нумерология и тя избира датата за скрепване на брачното общуване сред двамата. Вярват в положителното предсказание на датата 2.02.2022 година

Ние сме от 6 години дружно, имаме детенце на три години. В последните няколко години все се отлагаше сватбата и тъй като през днешния ден е 2.02., а аз доста се интересувам от такива дати и взехме решение през днешния ден да сключим гражданския брак, споделя Виктория.

Щом споделя дамата, значи е вярна нумерологията. То си е специфичен ден, не е вързано единствено с музика, веселба, тъй наречените, това е радостната част. Това е огромна стъпка напред – сключването на цивилен брак, споделя Ангел.



Свидетели на гражданския брак на семейство Узунови са семейство Теодора и Ангел Стефанови, които не са се оженили на такава дата, само че се радват на добър брак.

Щом имат вяра в нумерологията, ние се надяваме по този начин да е, пожелаваме го от все сърце да бъде ново начало за тях с един прелестен фамилен живот. Да остареете дружно, дълги години да се обичате, да имате хубави мотиви за празнуване и битуване, споделя Ангел Стефанов.

В днешни времена сме по-стреснати, изплашени и постоянно търсим вярата, търсим едни такива камъчета да ни оказват помощ, да ни подсказват, да имаме вяра в тях, че всичко ще е наред, всичко ще се оправи, ще бъде розово и ярко, споделя Теодора Стефанова.

Младоженците не съжаляват, че не са в празнични одежди, тъй като занапред хубавото следва. С идването на пролетта, ще пристигна времето на вричането пред Бога, когато тя ще бъде в булчинска рокля, а той в формален костюм.

Репортер: Здравка Русева
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР