, което винаги са казвали в такива моменти. Казвали са

...
, което винаги са казвали в такива моменти. Казвали са
Коментари Харесай

ДПС го казаха - ГЕРБ вече не са им полезни дори като фасада, смята Илиян Василев

, което постоянно са казвали в такива моменти. Казвали са го на Съюз на демократичните сили, на Българска социалистическа партия, на Национална движение „Симеон Втори" в този момент го споделят и на ГЕРБ. Имаме свое благосъстояние, олигарси, ползи да пазим. ГЕРБ към този момент не са им потребни даже като фасада, Борисов е самичък на огъня да се пържи,в обществената мрежа фейсбук.
Такава е ориста на всеки " добряк " във вярата, че може да се контракти с Движение за права и свободи и Доган. Имаш период на валидност, след който си на бунището.
 Движение за права и свободи няма да поддържа ГЕРБ за нова конституция и за Велико национално заседание Движение за права и свободи няма да поддържа ГЕРБ за нова конституция и за Велико национално заседание
Движение за права и свободи няма да подпише внасянето на нова Конституция на Република България и няма да гласоподава за привикване на Велико народно събрание. Това е позицията на празненство...
Не разбирам одобрителните възгласи - Движение за права и свободи към този момент имат авариен проект. Но едно е ясно - концепцията на Пеевски да я трансфорат от етническа в национална партия, с цел да могат да печелят избори и да дефинират министър председатели се провали. Върнаха се към класиката - балансьор.
Нищо не губят. Борисов не може да им вземе заграбеното. Отговорността за неуспехите са си негови.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР