“Което не става с бой, става с много бой. И

...
“Което не става с бой, става с много бой. И
Коментари Харесай

Грозният език на момичетата задмина даже боя в “Ергенът”

“Което не става с пердах, става с доста пердах. И това не е експанзия! ”, “Гадина мръсна ниедна! ” - такива реплики чуха феновете на “Ергенът ”. В сантименталното риалити езикът на участничките развързаха езиците си и се обиждаха с явна завист и експанзия.

Нещо повече, една участничка - Теодора, издърпа косата на друга - Мони, изцяло умишлено. В отговор Мони я удари с чаша. bTV не сподели фрагменти от физическия цикъл, само че в кадър се чу мощен вик. Участничките в спора сами описаха за багра зад кадър.



В дъното на враждата пък е дръзка кражба - някой е откраднал електронната везна на Мони. Тя е уверена, че това е някой от групичката на Елисавета, Габриела и Теодора. Те пък считат, че нейното изказване е такава тежка клюка, че отговорът с физическо принуждение е оневинен.



Двете описаха обстановката и пред специфичния посетител на Евгени - звездата от първия сезон на “Ергенът ” Алекс. В качеството си на психолог, тя изясни на Мони и Теодора, че не са за това в предаването. Евгени пък напусна отчаян срещата.

Засега няма знаци, че продукцията на bTV глоби физическата експанзия сред участниците в “Ергенът ”. Като паралел може да се уточни, че в друго риалити - “Фермата ”, имаше изпъден участник поради това, че тупна по рамото участничка с пушка за пейнтбол.

В последна сметка се разбра, че Габриела е скрила везната на Мони, по нейни думи - “да се гаврим с нея, да си вършим майтапчета ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР