Кое налага на министър-председателя да крие толкова далеч г-н Георгиев.

...
Кое налага на министър-председателя да крие толкова далеч г-н Георгиев.
Коментари Харесай

Радев: Кое налага на министър-председателят да крие толкова далеч г-н Георгиев


Кое постанова на министър-председателя да крие толкоз надалеч господин Георгиев. Това сподели през днешния ден пред публицисти президентът Румен Радев на връх Шипка, откакто взе участие в тържественото отбелязване на 142 години от шипченските боеве, представен в известие от прессекретариата на президента.
Той бе запитан дали ще желае съвещания за назначението на новия шеф на КПКОНПИ, откакто досегашният Пламен Георгиев беше изпратен на дипломатическа работа.
"Шипка не е мястото да разясня интригите на министър-председателя, тъй като тук възкръсва България, която неговото ръководство закотви на дъното на Европа ", сподели още Радев.
Президентът беше помолен да разяснява вчерашните изказвания на министър-председателя за аргументите за освобождението на началника на НСО ген. Данчо Дяков.
"Скандалите са в държавното управление, те са доста и унищожителни ", добави президентът.
Запитан дали ще желае съвещания за назначението на новия шеф на КПКОНПИ, откакто досегашният беше изпратен на дипломатическа работа, Румен Радев подсети, че назначението на Пламен Георгиев за консул е напълно решение и отговорност на министър-председателя.
"Него би трябвало да питате какви са вътрешнополитическите и персоналните претекстове и по какъв начин те кореспондират с ползите на българската дипломация и на българите зад граница, както и кое постанова на министър-председателя да крие толкоз надалеч господин Георгиев ", разяснява още президентът.
Припомняме, че откакто напусна КПКОНПИ Пламен Георгиев първо бе възобновен като прокурор в Специализираната прокуратура, а по-късно с решение на Министерски съвет бе избран за общоприет консул на страната ни във Валенсия.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР