Кое е първото нещо, което забелязахте на картината? Изборът ви

...
Кое е първото нещо, което забелязахте на картината? Изборът ви
Коментари Харесай

ТЕСТ: Кой е най-големият ви страх в една връзка?

Кое е първото нещо, което забелязахте на картината? Изборът ви издава кой е подсъзнателният ви боязън в една връзка.

Независимо от какъв брой време сте с колегата си, дали връзката ви е изпълнена с върхове и спадове, или е най-вече хармонична, надълбоко в себе си все има нещо, от което се страхувате.

Какво е то?

Може би този тест ще ви разкрие.

 
1. Възрастната дама
Ако първо сте забелязали старата дама, то най-големият ви е обвързван със самото обвързване и метода, по който ще се отрази на личността ви . Боите се да не загубите себе си и същността си, откакто се потопите напълно в си с половинката. Искате да имате пространство и да не се чувствате притиснати и задушени във връзката. Не бъдете постоянно нащрек, не търсете златната среда и не се тормозете да се отдадете напълно. Търсете човек, който да почита потребността ви от персонално време и няма да ви ревнува от приятелите и заниманията ви.

 
2. Войниците вляво и вдясно
Тайният ви боязън в една връзка е да не ви подведат и изоставят . Винаги имате едно мислено, леко мнителни сте. Изпитвате тревога и постоянно имате проблеми с доверието. Склонни сте към ревнивост и предпочитание за отнемане на колегата единствено и единствено да е само ваш. Правите от мухата слон и обичате да се изживявате като жертва и да драматизирате повече, в сравнение с е нужно. Не прибървайте да се впускате в една връзка, в случай че не сте изцяло уверени, дайте време да изградите доверие. Не забравяйте да почитате потребностите на половинката си.

 
3. Войниците на коня
Когато сте във връзка, се страхувате най-вече от метода, по който ви вижда сътрудникът . Имате податливост да се представяте в по-добра и леко изкуствена светлина първоначално, даже да се преструвате, че избрани неща ви доставят наслаждение. Но не можете да запазите вечно този собствен облик. В последна сметка ще би трябвало да свалите маските и да се покажете с всички свои позитивни и негативни качества. Колкото по-рано го извършите, толкоз по-лесно ще е и за вас, и за половинката ви. Никоя връзка, учредена на неистини и пресилване, няма да е трайна.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР