Кое е общото между Ники Лауда и Кими Райконен -

...
Кое е общото между Ники Лауда и Кими Райконен -
Коментари Харесай

Истинският живот е във високите скорости

Кое е общото сред Ники Лауда и Кими Райконен - с изключение на F1 и високите скорости? А сред Джаред Лето, Брад Пит, Леонардо ди Каприо и Джейми Фокс - като се изключи че са звезди? Отговорът е доста елементарен: всички те носят Carrera.

от дълго време е запазена марка на тези, които държат крепко кормилото на своя живот и натискат също толкоз крепко педала на газта. И без значение дали приказваме за спортен автомобил, или за шеметна кариера в шоубизнеса - тези хора знаят какво желаят и по какъв начин да го получат.

Очилата Carrera постоянно са били знак на дръзки решения - и в дизайна, и в материалите, и в колаборациите. Неслучайно основателят на марката Вилхелм Ангер кръщава компанията на Carrera Panamericana - надпреварата за спортни коли с най-висока смъртност за всички времена.
 Снимка 505718

Още оттогава Carrera е синоним на живот на висока скорост. А той може да има доста измерения. Така през 1985 година марката застава зад Ники Лауда - първенеца във F1 на своето време. Днес и Кими Райконен - също легенда на Формула 1, е измежду посланиците на марката.

През годините с Carrera се състезават и редица първенци в зимните спортове. И до момента в който гордо се изкачват на почетната стълбица, всички те са с маските за ски на марката.

Така зимните Олимпийски игри в Калгари през 1988 година минават под знака на Carrera - 16 златни, 13 сребърни и 16 бронзови медалисти носят точно тях по пътя към успеха. И всичките - все от същата порода: хора отвън зоната на комфорт, хора с непрестанна потребност от адреналин, с цел да се усещат живи.
 Снимка 505722

Разбира се, освен професионалните спортисти имат потребност от ергономичност, устойчивост и лекост, облечени в секси дизайн. Още през 1979 година Carrerа провокира същинска сензация с колаборацията с дизайнера Фердинанд Александър Порше - Carrera Porsche Design. А то води и до още едно впечатляващо обвързване - това с Boeing, което е и първото по рода си партньорство.

Шоубизнесът също не остава апатичен към слънчевите очила, за които всички приказват - звездите от Холивуд бързо припознават себе си като хора, почтени да носят очила, които постоянно предизвикат, изненадват и провокират. Емблематичните модели на са обичани на Джаред Лето, Брад Пит, Леонардо ди Каприо, Джейми Фокс и още доста други звезди. А на тях милиони желаят да подражават - освен като жанр, само че и като държание.

Разбира се, общото сред тези звезди са освен очилата Carrera, а и смелостта да бъдат себе си. Достатъчно дръзки, всички те живеят живота си по личен метод.
 Снимка 505717

Ето по този начин всеки, които избере Carrera, към този момент е направил и първата стъпка към триумфа - до момента в който следва инстинкта си, да усети своята еднаквост. А пътят до нея да бъде същинско наслаждение, изключително с правилен съдружник, с който да гледаме единствено напред и нагоре.

Защото когато погледнем живота през Carrera, той наподобява тъкмо подобен, какъвто желаеме. А това ни дава убеденост да пишем сами своята дръзка история.
 Снимка 505714

Точно това ни провокира да създадем в този момент Carrera: е акцията, с която обичаните ни слънчеви очила ни карат да хванем крепко кормилото на живота си и да натиснем газта до дъно. Само по този начин ще покажем и най-хубавото от себе си на света. А с имаме опция и да спечелим чифт слънчеви очила Carrera.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР