Кое е нещото, което дразни най-много що се отнася до

...
Кое е нещото, което дразни най-много що се отнася до
Коментари Харесай

Бойко е невинен!

Кое е нещото, което нервира най-вече що се отнася до българските политици, а и до българите като цяло? Може би всеки има отговор за себе си, само че за мен изрично това е непрекъснатото оправдаване с някой различен. Нещо се е оплескало – но помните ли по какъв начин беше при едикой си.
Безспорно това е пътят към неуспеха и апатията поради неуспеха. Път, знаците по който са полустините.
Например – Бойко Борисов открива цех в Димитровград, обслужващ автомобилния бранш. Супер вест – похвално, непознати вложения, нови работни места. Фанфарите щяха да са по-звучни обаче, в случай че в това време три завода (на компанията ALC), произвеждащи тапицерии за BMW и Mini Cooper не затвориха! 3:1! Ако прибавим и решението да затвори най-големият цех за сладолед, резултатът става напълно жалък – даже за футболен мач, че нали нашият министър председател обича да рита... Но той не е отговорен, не е виновен за капиталовата среда – нали там има някакво държавно управление, май и парламент.
Пък и стопанската система се развива – ето, до Созопол строят следващ ваканционен комплекс, " Алепу ". И освен това супериновативно – комплексът го вършат, че да не стане свлачище! По малкия екран го споделиха следващите строители на Нова България, ей! Това в случай че не е обмисляне, в случай че не е мисъл, далновидност, здраве му кажи. Бойко е почтен – тази община е на Движение за права и свободи. Той преди 10 години даде обещание да ги гони, само че те ли бягат бързо, той ли гони постепенно – абе, по какъв начин да е.
Има и малко проблеми с всякакви работи като ромската интеграция, битовите обири, ММА спортовете с лекари. Бойко не е отговорен - " Обединени патриоти " дават отговор за тези работи! Затова Каракачанов написа тактика, не Бойко. Така и би трябвало – отговорност да се носи! А през това време магазинерите употребяват ефирен ефир да се борят с крадци, като ги предизвестяват с пердах. Сигурно арбитър Линч се е изказал по въпроса, само че искрено казано към този момент ми е омръзнало да изтъквам исторически персони и философи – тъй като дебела глава от дума не е схваща!
Нещо се е оплескало – сегашните са корумпираните, по наше време... отново бяхме корумпирани, но ние, не те, в този момент сме в съпротива. Това е нещастието на България, известна под името " КОЙ "!
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР