Кое дете не обича да се люлее? Лятото е тук,

...
Кое дете не обича да се люлее? Лятото е тук,
Коментари Харесай

Направи сама: Детска люлка на открито

Кое дете не обича да се люлее? Лятото е тук, ваканцията стартира и е време за игри навън. Да си създадем люлка от подръчни материали не изисква доста, в случай че сме сръчни и имаме предпочитание да създадем детето щастливо. А какъв по-голям кеф за него от домашно правена, единствено за него и никого другиго люлка? Ако може да оказва помощ - това наподобява като съвършения фамилен ден.

Люлка от палети


В последно време палетите станаха същински шлагер. С едно шкурене и две ръце лак - от тях става и прелестна детска люлка. Можете да я " оборудвате " с матрак, възглавници, одеалце и детето да дремне следобедния си сън даже на нея.

Освен един добре непокътнат палет, ще ви е нужно крепко въже, 4 карабинера или различен свързващ детайл и здрав клон, тъй като люлката по никакъв начин не е лека. Останалото е единствено въображение. Внесете цвят и детски претекст, обичани герои, а за какво не и култивиран фенери или лампички. Така люлката ще се трансформира в едно магично място.

Инфо: www.apartmenttherapy.com

Люлка-хамак



Тази люлка е към този момент в действителност съвременна и стилна. Всъщност, в магазините, в които има градинска мебел и, тези люлки не са по никакъв начин евтини. Важното при нея е платът да е в действителност здрав, тъй като сигурно люлката ще изкуши и възрастните, освен децата и би трябвало да е издържлива. Изберете здрав брезентов плат, от който се вършат, само че някоя качествена завеса също би свършила работа.

Ще ви би трябвало добра шевна машина, тъй като ще би трябвало да се шият канали, в които да се наниже въжето. Една летва и самото въже допълват материалите до дъно. Ако люлката ще е вътре в жилището, е добре да съобразим десена с цветовете на интериора.

Инфо: www.abeautifulmess.com

Люлка от древен стол


Ако разполагате с един непотребен стол, който не знаете какво да вършиме, само че е към момента здрав и ви е жалост за него - люлка на двора е неговият втори живот във вашия дом. Като при всяка люлка и тук ще ни би трябвало крепко въже и клон, само че може и на верандата против някоя скамейка да инсталираме столът-люлка и да оформим цялостен ъгъл.

Махаме краката, изшкурваме добре, в случай че се постанова, следват грунд, качествена ярка багра и лак, с който да завършваме " стилния " тип на остарелия стол. Ако желаеме напълно да се впишем в трендовете, ще покрием остарелия стол с декупаж или лак с напукан резултат и нашият стол става същинско украшение.

Инфо: www.thisdiylife.wordpress.com

Люлка от скейтборд




Тази люлка е за авантюристичните деца и може би - и за техните непораснали родители, които пазят остарелия скейтборд. Ако дъската му е здрава - от него става чудесна детска люлка за деца, които са по-големи и по-буйни. Те ще бъдат възхитени, тъй като тази люлка е в действителност бърза и може да се люлеят прави на нея.

Махнете колелата и пробийте дупки в дъската на тяхно място, частично и да скриете тогавашното им наличие. Промушете крепко въжета, който са завързани на възли от другата страна на дупките. Остава единствено, в случай че детето в действителност е по-голямо и ще се люлее право, да поставите две летви в двете двойки въжета, тъй че детето да има спомагателна опора.

Инфо: www.builtbykids.com

Класиката - люлка от остаряла гума


Люлката на люлките - огромните гуми от камиони и рейсове. Освен методите от заглавната фотография - гумата има две позиции, които са еднообразно комфортни за люлеене, има и няколко идейни усъвършенствания. Тази гума, от фотографията, е изрязана доста точно в избрана ергономична форма, която е просто самото улеснение. Подобни люлки св продават и то по никакъв начин на ниска цена, само че са шлагер сега.

Ако сте уверени с режещия инструмент, можете да приложите най-различни форми и размери към елементарната гума. Лично на мен ми липсва малко цвят в тези модели, само че в случай че позволим на въображението да се развихри, можем да създадем и претекстове по черната гума - калинки, леопардови или тигрови претекстове, моряшко райе и така нататък

Източник заглавна фотография: www.builtbykids.com
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР