Коди Уилсън е разследван от властите за секс с малолетнаКоди

...
Коди Уилсън е разследван от властите за секс с малолетнаКоди
Коментари Харесай

Арестуваха дизайнер на 3D-печатен пистолет

Коди Уилсън е разследван от управляващите за секс с малолетна

Коди Уилсън, създател и шеф на компанията Defense Distributed, е арестуван от полицията

Разработчик на револвери по технология за 3D щемпел е бил задържан в Тайван с предлог за полово принуждение. Коди Уилсън е платил 500 $ за секс с 16-годишно момиче, заяви CNET, базирайки се на публична информация от полицията в Тексас.

Коди Уилсън ръководи компанията Defense Distributed, която проектира и популяризира стратегии за печатане на огнестрелни оръжия. Не е ясно за какво Уилсън е пътувал до Тайван.

„ US Marshals Service е наясно с арестуването на Коди Уилсън “, споделя представителят на службата в имейл от името на полицейския отдел на Остин, Тексас. „ Ние сме изцяло ангажирани с нашите интернационалните сътрудници по този въпрос “, се акцентира в изказването.
още по тематиката
Уилсън попада постоянно в новините. Срещу него се води дело, което цели да предотврати безплатното разпространяване на проектите му за печатане на оръжия. Адвокатите се базират на опасения за публичната сигурност.

През август федерален арбитър в Сиатъл даде авансово предписание, което блокира разпространяването на проектите за оръжието, до момента в който казусът не бъде решен в съда.

Това обаче не попречи на Уилсън, който стартира да продава дизайнерските файлове против възнаграждение, като изиска от клиентите сами да посочат цената. Според него, правосъдният развой би трябвало да завърши, защото проектите за оръжието към този момент не се оферират гратис.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР