Кодът за машините не е ценност, която да се търгува.

...
Кодът за машините не е ценност, която да се търгува.
Коментари Харесай

Христанов: Кодът на машините е в ЦИК, той е публичен

„ Кодът за машините не е полезност, която да се търгува. Той е обществен. Кодът е в ЦИК и може да бъде следен от политическите участници ". Това съобщи в предаването „ Здравей, България " депутатът от Политическа партия Иван Христанов.

Той разяснява разразилия се спор в Народното събрание по отношение на кода на машините. В петък депутатът Георги Свиленски разгласи, че социалистите няма да изтеглят настояването да се гласоподава с хартия, тъй като е имал предложение от Кирил Петков.

„ Защо няма да го оттеглим? Защото откраднахте изборите, уважаеми сътрудници. Ето по тази причина Българска социалистическа партия няма да отдръпна закона. Защото вашият съпредседател и някогашен министър председател, пристигна и сподели: „ Оттеглете закона и ще ви дам кодовете ". Кой е той, че ще държи кодовете на машините? ", съобщи от трибуната Свиленски.

„ Този код просто споделя на машината по какъв начин да работи. Нищо повече. И отново споделям - кодът е обществен, може да бъде тестван от политическите участници в ЦИК ", сподели през днешния ден Христанов. „ Кирил Петков най-вероятно споделя - в случай че ви тормози кодът, дано го подложим на разбор и оценка, с цел да изчезне това ваше терзание. Но отново споделям, той няма стойност като средство за търговия или въздействие ", разяснява Христанов.

„ Свиленски излезе, хвърли бомбата, малко по-късно Атанасова взе думата и сподели, че в случай че това е правилно, те имат терзания. Това беше синхронизирано ", съобщи депутатът.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР