КОД ще се яви на местните избори в Бургас с

...
КОД ще се яви на местните избори в Бургас с
Коментари Харесай

Д-р Москов: Има формации, които лесно сливат консерватизъм и комунизъм

КОД ще се яви на локалните избори в Бургас с концепцията да даде нов подтик и обединяване на десните хора. Това оповестиха в морския град водачът на партията доктор Петър Москов и ръководителят на регионалната конструкция Станимир Апостолов.

„ Тук сме, с цел да преучредим организацията на КОД и по този метод да дадем началото на една сполучлива нова страница в развиването на дясното в Бургас ”, сподели Петър Москов преди отчетно-изборното заседание. То се състоя в конферентната зала на Индустриалния и логистичен парк.

„ На обществото в Бургас е необходим десен коректив на огромната национална партия каквато е ГЕРБ. По нашия правилник има някои неразрешени типове съюзи, оттам-нататък локалната политика, съюзи и явяване на локални избори е напълно приоритет и решение на локалната организация ”, съобщи Москов. Формата на явяване на локалните избори сега се разисква.

„ От локалната организация на КОД към момента сме в диалози с други десни придвижвания и все още нямаме изразено единодушие и подписани съглашения за поддръжка на един или различен претендент. Все още текат диалози ”, сподели Станимир Апостолов.

В Бургас КОД се трансформира в платформа на същинските седесари, които бяха изключени от националното управление. Днес в залата бяха емблематични лица на сините, измежду които Костадин Марков – някогашен зам.-кмет и депутат от Съюз на демократичните сили, Станимир Апостолов, общински консултант и зам.-председател на Общинския съвет от квотата на Съюз на демократичните сили, Тошко Иванов, който бе секретар на сините, както и техни сътрудници.

„ Мисля, че след последните няколко години, в които бяха експлоатирани понятия като ново, смяна, младост, различност и стигнахме до обстановка, която сякаш беше по-лоша отпреди това, хората без значение дали са на 27 или 67 са с ясното схващане, че би трябвало да се върнат към ясните идеологии и ясните политически послания. И да извърнат тил на шарлатаните, които дават обещание бързи решения, само че забележете – решения, които са основани в утрешняи ден ”, сподели Петър Морсков.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР